Shop the look - Dana Rogoz

Verdict.ro
September 5, 2017
September 5, 2017

Jocu de alb cu negru este un clasic și dacă îți dorești un look de zi simplu, dar de efect, o rochie albă cu o centură neagră în talie poate fi alegerea potrivită și pentru tine.

Dana Rogoz este adepta unui stil vestimentar feminin, cu accente romantice, cum este și outfit-ul de față. Rochia mini, în formă de A, accesorizată cu un cordon cu fundă în talie duce cu gândul la un look retro-romantic și este completată de încălțămintea pe care regăsim același motiv al fundei, creând o ținută unitară „head-to-toe”.

Așadar, dacă și tu preferi un stil cu valențe clasice, dar cu detalii care să facă diferența, alege un look ca al Danei Rogoz! Află de unde poți achiziționa piesele pe care le poartă bloggerița, dar și variante similare, cu un click pe produsele dorite!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !