Shop the Look - Diana Munteanu

Verdict.ro
July 31, 2017
July 31, 2017

Rochiile din franjuri, ce amintesc de perioada atât de sexy și de feminină a anilor 20, încâ rămân o opțiune actuală, iar o astfel de piesă te poate scoate din încurcătură la orice eveniment, chiar dacă este unul pretențios. Probabil că pe asta a mizat și Diana Munteanu atunci când a ales această rochie, la Viva Party, unul dintre cele mai stylish evenimente mondene ale anului. Și bine a făcut, întrucât ținuta ei a primit aprecieri din partea stilistului nostru! Spre deosebire de alte apariții ale sale, mult mai conservatoare, Diana a dat dovadă de curaj vestimentar alegând sandale cu aplicații din lanțuri, semn că nu s-a temut că ar putea avea un look prea încărcat. însă s-a limitat să aleagă un clutch negru, pentru a nu avea prea multe centre de interes, în cadrul aceluiași outfit. Îți place genul acesta de ținută? Noi îți arătăm cum poți reconstrui look-ul Dianei Munteanu, atât cu piesele purtate de ea, cât și cu altele, similare. Trebuie doar să dai click pe fiecare fotografie în parte, pentru a vedea de unde poți achiziționa produsele!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !