Shop the Look - Geanina Ilieș

Verdict.ro
August 16, 2017
August 16, 2017

Potrivit în orice moment al zilei, în funcție de accesorizare, kimono-ul poate fi purtat și la evenimente de covor roșu, mai ales dacă vorbim despre un garden party sau depsre o petrecere la piscină. Adepta unui stil clasic, feminin, cu subtile influențe sexy, Geanina Ilieș a purtat kimono-ul peste un costum sexy negru, format din top cu decolteu și pantaloni din mătase, evazați. Un look reușit, echilibrat, senzual, completat de un machiaj femme fatale, ce s-a bucurat de aprecieri din partea stilistului Verdict.ro. Genul de outfit care nu se va demoda și care flatează cam orice tip de siluetă, astfel că te invităm și pe tine să îl reconstruiești. Practic, toate piesele ce compun acest look vor rezista trecerii timpului (inclusiv platformele din catifea și clutch-ul negru), astfel că nu vor reprezenta investiții zadarnice. Trebuie doar să dai click pe fiecare fotografie în parte și să vezi de unde îți poți achiziționa piesele purtate de Geanina Ilieș. Spor la shopping!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !