Shop the look - Gina Chirilă

Verdict.ro
August 13, 2017
August 13, 2017

Mereu seducătoare și elegantă, dantela este o opțiune excelentă atunci când te pregătești pentru un eveniment special. Tocmai de aceea, nimeni nu s-a mirat atunci când Gina Chirilă a ales un astfel de deux-piece pentru cununia civilă. Un costum elegant, rafinat, pus în valoare perfect de accesorizarea bine pusă la punct: o voaletă, un ruj roșu aprins și o pereche de sandale fine, nude. Jocul de transparențe este mereu fascinant, dar este foarte bine să cunoști limitele unui astfel de outfit, astfel că trebuie să acorzi atenție maximă accsorizării și celorlalte detalii, iar Gina a controlat perfect toate aceste componente. Vă place look-ul ei? Noi vă învătăm cum îl puteți reconstrui, chiar cu piesele purtate de ea. Trebuie doar să dai click pe fiecare imagine în parte, ca să vezi de unde poți achiziționa item-urile!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !