Shop the look - Laura Cosoi

Verdict.ro
August 5, 2017
August 5, 2017

Laura Cosoi este adepta unui stil vestimentar feminin, cu valențe clasice. Tinutele sale mizează de cele mai multe ori pe o piesă centrală, lăsând accesorizarea și zona de beauty într-o zonă neutră, relaxată. Este și cazul ținutei de față, care aduce în prim plan o rochie feminină, ce aduce aminte de moda anilor 60.

Rochia mini, brodată cu un motiv floral discret, nuanța de galben pastelat mixată cu alb este completată cu o pereche de espadrile metalizate, aurii, rezultând un look de zi perfect pentru vară și extrem de ușor de transformat într-o ținută de seară.

Dacă îți place alegerea vedetei și îți dorești să porți și tu aceeași ținută, îți arătam de unde poți achiziționa piesele purtate de aceasta! Iți oferim totodată și câteva alternative similare, care vor recreea îndeaproape outfitul Laurei Cosoi!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !