Shop the Look - Raluca Bădulescu

Verdict.ro
September 17, 2017
September 17, 2017

Ce poate fi mai senzual și seducător decât un look all- red? Da, ținutele compuse din mai multe item-uri de culoarea pasiunii încă rămân in tendințe, fiind o alegere mai mult decât potrivită, în sezonul de toamnă-iarnă. Adepta unui stil excentric, se pare că Raluca Bădulescu a ieșit din zona care a consacrat-o, când a afișat acest outfit, mai degrabă senzual, decât ieșit din comun.

O rochie roșie, asimetrică și o pereche de stiletto în aceeși nuanță sau într-una apropiată te pot scoate și pe tine din încurcătură la aproape orice eveniment special. Raluca a păstrat, totuși, câteva detalii specifice look-ului ei cu accente extravagante: bijuteriile aurii, care nu sunt o alegere rea în combinație cu roșu. Îți place outfit-ul ei? Noi îți spunem cum îl poți reconstrui, cu piese identice sau similare. Dă un click pe fotografii ca să vezi de unde poți achiziționa item-urile prezentate de noi!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !