Shop the look - Raluka

Verdict.ro
March 10, 2018
March 10, 2018

Tuxedo-ul alb este o vedetă a ținutelor de seară, ce înlocuiește cu succes o rochie elegantă, clasică, reușind să obțină același look sofisticat. Faptul că Raluka a ales un costum alb, accesorizat cu o pereche de pantofi asortați, demonstrează că poți alege această variantă cromatică chiar și în sezonul rece, fiind o opțiune atipică, dar perfectă de implementat la un eveniment elegant.

Mai mult, în cazul vedetei, contrastul realizat cu nuanța părului, un roșcat aprins, potențează look-ul all-white.

Minimalist, simplu, corect, ușor de pus în practică și atemporal, iată coordonatele outfit-ului ales de Raluka la un eveniment monden! Dacă îți place alegerea vedetei, iată de unde poți achiziționa și tu piesele purtate de ea, dar și variante similare, ce vor crea aceeași linie de styling! Dă click pe fiecare fotografie în parte pentru a vedea de unde poți cumpăra piesele propuse de noi!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !