Shop the look - Roxana Voloșeniuc

Verdict.ro
September 9, 2017
September 9, 2017

Un costum de inspirație masculină, cu o puternică notă sexy! Roxana Voloșeniuc a ales să poarte o reinterpretare a costumului de business, semnat Seen Users: griul clasic este completat de imprimeul discret cu stele, iar croiala neașteptată atât din zona jachetei, cât și din partea pantalonilor transformă total acest deux pieces, clasic doar în aparență.

Top-ul negru și sandalele aurii întregesc scenariul sexy, dar prețios al întregului look.

In această perioadă, costumul și-a recăpătat faima de altădată și a devenit piesa statement a garderobei de sezon! O astfel de alegere are toate șansele să  îți garanteze o apariție reușită, iar tu poți să recreezi întocmai ținuta propusă de Roxana Voloșeniuc!

Alături de piesele purtate de aceasta, îți oferim și câteva alternative similare! Vezi de unde poți cumpăra item-urile sugerate, cu un click pe poza produsului dorit!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !