Shop the look - Simona Pătruleasa

Verdict.ro
July 16, 2017
July 16, 2017

Simona Pătruleasa mizează pe o eleganţă clasică în apariţiile sale, fiind un stil care i se potriveşte şi îi asigură mereu ţinute reuşite. De această dată, prezentatoarea tv a ales un costum alb, cu un croi perfect ales pentru a-i pune în evidenţă silueta şi o culoare ideală pentru sezonul de vară.
 
Sacoul cu o cădere uşoară, cu mânecile suflecate, topul fin din mătase şi pantalonul la dungă sunt pe opţiuni pe cât de simple, pe atât de potrivite pentru adeptele unui stil vestimentar cuminte, elegant.
 
Accesoriile alese completează şi ele frumos ţinuta, sandalele aurii fiind o altă piesă cheie a garderobei de vară ce ar trebui să se regăsească în orice garderobă. 
 
Dacă şi ţie îţi place ţinuta Simonei, iar stilul său te reprezintă, îţi arătăm de unde poţi cumpăra piesele pe care le poartă, dar şi variante similare pentru a reconstrui look-ul vedetei!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !