Shop the Look - Venera Arapu

Verdict.ro
July 19, 2017
July 19, 2017

 
Un look fresh, stylish şi inedit, pe covorul roşu? O rochie de seară purtată cu tenişi, aşa cum a îndrăznit Venera Arapu, la un eveniment cu ştaif, din Capitală. Una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din România, Venera a avut mereu curaj să experimenteze, iar acest outfit a primit aprecieri din partea stilistului Verdict.ro, motiv pentru care vă încurajăm şi pe voi să încercaţi un look similar. Imprimeul stelar, deşi a fost lansat în urmă cu multe sezoane în urmă, continuă să fie în trend, aşa că nu este cazul să vă feriţi de el. Ba dimpotrivă! La rândul lor, Converşii au cunoscut un comeback şi puteţi încerca să-i mixaţi şi în alt gen de outfit-uri, în afara celor sport, clasice. Până la urmă, a avea stil înseamnă a experimenta şi a îndrăzni, nu? Dacă vă place ţinuta Venerei Arapu, noi vă arătăm cum o puteţi reconstrui, fără prea mari eforturi. Trebuie doar să daţi click pe fiecare imagine în parte, ca să vedeţi de unde puteţi achiziţiona item-urile prezentate de noi. 
 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !