Shopt The Look - Dana Rogoz

Verdict.ro
October 1, 2017
October 1, 2017

Rochia albă rămâne una dintre piesele vestimentare cu care nu putem da greș. Deși asociată în special cu sezonul cald, alături de o jachetă din denim sau din piele și accesorizată cu botine, ghete sau teniși, poate fi la fel de corect și de chic purtată și în sezoanele de tranziție.

Dana Rogoz propune un model trendy cu broderie și volane, iar tenișii kaki duc look-ul spre un styling casual urban. Pentru o notă classy, clutch-ul și bandana cu aplicații sunt două dintre cele mai la îndemână variante de acceosorizare.

Astfel că dacă vrei să obții un look statement, ușor de adoptat în orice sezon, mizează pe o rochie mini albă într-un stil girlish, romantic și o accesorizare sporty-chic! Dana Rogoz ne aduce acum cel mai bun exemplu!

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !