News

Și-a luat adio de la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Ce vedetă a părăsit emisiunea

iulia.statie
December 6, 2019 16:54 PM

Cu lacrimi în ochi și-a luat Amalia Ștefania Țârcă adio de la echipa matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani”. Tânăra ce prezintă horoscopul a ales să plece de la emisiune, vrând altceva pe plan profesional.

Pe aceeasi temaLidia Buble a mărturisit. Cum se înțelege cu cei doi copii ai lui Răzvan Simion

Și-a luat adio de la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Ce vedetă a părăsit emisiunea

Amalia face parte din echipa matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de șase ani, însă acum a decis să se retragă de pe micul ecran și să înceapă un nou drum profesional. Se pare că aceasta vrea să încerce o nouă provocare și o să facă un uriaș pas, conform spuselor colegului ei.

„Este ultima zi a Amaliei alături de noi, pentru că profesional, ea face un pas uriaș. Mâine-poimâine s-ar putea să îi mulțumiți din avionul în care sunteți. Nu zic mai mult. Îi mulțumim pentru câțiva ani!”, a afirmat Răzvan Simion.

„Vă reamintesc, pe Amalia am găsit-o cântăreață fiind. A venit absolut în joacă să dea o probă de muncă aici. Dar chiar a fost în joacă. Bine, avea și un aspect corespunzător fizic. Acum, de când e mămică, arată mult mai bine, că de aia am păstrat-o.”, a spus acesta.

„Noi o știm de la 15-16 ani, de când venea cu chitara aia mare în platou și de atunci lucrurile s-au dezvoltat. Uite că am făcut copii, botezuri, am trecut prin bune, prin rele”, a continuat el.

Bruneta va schimba domeniul, încercându-și norocul ca și stewardeză. Aceasta a ales același domeniu ca și iubitul ei, ce este pilot, potrivit Libertatea pentru Femei.

Deși acest pas o face foarte fericită, Amalia a recunoscut că o să îi fie dor de echipa de la fostul loc de muncă.

„Și eu vă mulțumesc frumos că ați fost lângă mine atâta timp și m-ați văzut în toate momentele mele. Plus că și pe Luca l-ați văzut crescând. Astăzi face cinci ani. L-ai ținut în brațe la botez. Am stat aproape șase ani, o să-mi fie dor de voi! M-ați făcut să plâng!„, a spus Amalia Ștefania Țîrcă.