News

Și-a operat sau nu Delia nasul?

Verdict.ro
October 15, 2018 11:36 AM

Recent, Delia a postat câteva noi fotografii pe contul său de Instagram. Cei care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare au avut o curiozitate. Și-a operat sau nu Delia nasul?

Pe aceeasi temaEști curios/oasă de unde-și ia Delia ținutele! Am tras un ochi în dulapul ei și vă prezentăm totul detaliat

Și-a operat sau nu Delia nasul?

„Vai, vai, Delia, ce năsuc operat ai”, „Pe bune!??? Nasul este operat vara asta. Chiar și așa e frumoasă și era și inainte. Personal, cred că nu trebuia operat pentru că avea nasul frumos și înainte”, „Jesus, ți-ai operat nasul???”, „Doamne, Delia e o tipă atât de asumată încât nu ar interesa-o, cu siguranță, să ascundă vreo operație.”

Astea au fost doar câteva dintre comentarii.

Delia a ținut, însă, să pună capăt oricăror speculații.

„Nasul meu…nu a suferit nici o intervenție! #never #lasați-mi nasul în pace. Nu e nici mai mic, nici mai mare… e doar o evoluție firească a machiajului. Un anumit tip de makeup îți poate face nasul mai subțirel și mai în vânt… prin aplicarea corectă a umbrelor”, a spus ea pe Instagram.

Delia, în vârstă de 36 de ani, este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. În vârstă de 36 de ani, artista are în spate o carieră impresionantă. În perioada 1999-2003 a făcut parte din formația N&D, alături de care a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național. După 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat alte 3 albume. În prezent este jurat în cadrul X Factor, emisiune difuzată de postul de televiziune Antena 1. În plan personal, Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu din anul 2012.