Fashion

Și-au dat singure Verdictul! Ar mai purta aceeași ținută din nou?

adelina.duinea
May 31, 2019 11:19 AM

La petrecerea aniversară VIVA!, celebritățile au venit în ținute care mai de care mai „prețioase”, codul vestimentar fiind exact acesta, Precious.

Am vorbit cu Sore, Raluka și Lora, pe care, printre altele, le-am rugat să ne vorbească fiecare despre trei dintre ținutele pe care le-au purtat în trecut la alte evenimente. Dacă s-au simțit bine în ele, dar și dacă le-ar mai purta, aflați în clipurile de mai jos.

Fotografiile de la party, dar și ținutele lor vă așteaptă în GALERIA FOTO!

Și-au dat singure Verdictul! Ar mai purta aceeași ținută din nou?

SORE

La petrecere, Sore a venit însoțită de Smiley, însă nu oricum, ci în varianta sa 2D. Artistul, coborât din cel mai recent single al lui, a acompaniat-o pe cântăreață pe tot parcursul serii. Sore, jumătatea sa profesională, din recenta lor piesă „Jumătate”, s-a oferit să-l „conducă” pe solist la evenimentul monden.

La party, Sore a purtat o rochie strălucitoare, despre care mărturisește că o reprezintă întrucât este flashy. „Mărgeluțe, paiețele, argintii sau aurii, pe toate mie îmi place să le port mai ales pe scenă, dar și la evenimente.”

Citește și: Rochii de mireasă create de designeri români

„De regulă am poșete, dar nu le port la evenimente. Nici la nunți, nici la botezuri.” Pentru eveniment, artistei i-a luat doar o jumătate de oră să se pregătească.

S-a machiat și coafat singură. „Sunt rapidă. Dress code-ul a fost Precious, iar pentru mine precious este timpul.”

Citește și: Top 10 cele mai căutate articole vestimentare în primele trei luni ale anului 2019

ȚINUTA 1: „Ținuta aceasta mi-a plăcut foarte mult. Îmi aduc aminte și momentul când am probat-o și m-am uitat în oglindă. În momentul acesta, cred că au trecut doi ani de atunci, n-aș mai purta bereta și aș schimba cizmele, dar în rest da, îmi place.”

ȚINUTA 2: „Asta este una dintre ținutele mele preferate. Chiar niște admiratori de pe Instagram au făcut un colaj cu Met Gala pentru că se potrivește la fix.”

ȚINUTA 3: „Și asta este o ținută care m-a făcut să mă simt foarte cool. Poate aș schimba încălțările. Acum, spre exemplu, am unele cu platformă care mi se pare că pun în evidență mai bine corpul.”

Citește și: Alexander Wang și Adidas Originals au lansat o nouă colecție sport

RALUKA

În aceeași seară și la aceeași petrecere Raluka a venit alături de una dintre cele mai bune prietene ale sale, Ana Baniciu, artista alături de care a câștigat primul sezon al show-ului „Asia Express”.

Cântăreața a purtat o rochie și o pereche de sandale aparținând două branduri pe care este mândră să le poarte.

Citește și: Costumele de baie întregi! Pentru ce modele optăm vara aceasta

Pentru eveniment, solistei i-a luat o oră să se pregătească. „De obicei mă machiez eu, n-am o problemă. Îmi place să mă machiez natural. Părul mi-l prind tot eu pentru că nu este foarte greu și cam atât.”

La fel ca Sore, nici Raluka nu este fana poșetelor la evenimente. „Niciodată nu port poșetă la evenimente pentru că nu am. Nu am poșete și nici nu vreau să am.

Deși la un moment dat va trebui să încep să îmi cumpăr pentru că mi se mai spune de la partea de styling din când în când „Te rog, hai să luăm și niște genți, niște poșete”.”

Citește și: Iată cum putem aborda maximalismul în ținutele noastre de vara aceasta

ȚINUTA 1: „Îmi place foarte tare și este foarte lejeră. Chiar și pantofii aceștia care știu că au tocul puțin cam micuț pentru ținuta asta. Și geanta asta am fost obligată să o port.”

ȚINUTA 2: „Aveam ceva în talie. Știi de ce? Din când în când am burtă. Încă port această ținută, iar geanta este Lancel. Am niște gentuțe foarte drăguțe acasă de la Lancel, dar nu le port.”

ȚINUTA 3: „Cămașa acestei ținute am și păstrat-o pentru că am murdărit-o de fond de ten. Mai mult n-aș ști ce să zic. Îmi place, mi-a plăcut și aș mai purta-o.”

Citește și: Ce ținute au purtat vedetele la petrecerea Harper’s Bazaar

LORA

În ultimul interviu al serii, am vorbit cu Lora care a purtat o rochie Paula Milea, „croită pentru această seară”. Spre deosebire de artistele care au precedat-o, Lora a avut o întreagă echipă însărcinată cu pregătirea ei pentru eveniment.

„Ne-am luat timp ca să mai vorbim pentru că eram între fete. A fost foarte frumos. Am plecat dintr-un mediu foarte fain.” Nici Lora nu a încălcat tradiția, alegând, asemenea colegelor ei de breaslă, să nu poarte poșetă. „Dacă aveam poșetă nu mai puteam să-mi țin poalele și să dansez.” 

Citește și: Cele mai bune ținute de la Festivalul de Film de la Cannes 2019

ȚINUTA 1: „Mi-a plăcut foarte mult. Aici eram în personaj, Laura, este alter-ego-ul meu și da aș mai purta. Definitely I will wear this again!”

ȚINUTA 2: „Ținuta asta e cool. N-aș mai purta. Părul îmi place. Borseta nu cred oricum că mai este în trend. M-am simțit bine în seara aceea, dar nu m-aș mai îmbrăca pentru că nu mai am acel vibe.”

ȚINUTA 3: „Nici așa nu m-aș mai îmbrăca. Îmi plac foarte mult, de aceea aș păstra cizmele și cămașa lui Ionuț și aș purta fără blugi.”

Citește și: Mesajul transmis de ținuta purtată de Serena Williams în debutul turneului de la Roland Garros