News

Sia a devenit bunică! Cum a făcut vedeta anunțul

iulia.statie
July 1, 2020 14:49 PM

Sia este o artistă extrem de discretă și a preferat să își țină viața personală departe de camere. Totuși, recent, ea a dezvăluit că a devenit bunică la vârsta de 44 de ani, anunțul acesta șocând pe toată lumea.

Pe aceeasi tema5 beneficii ale vinului roșu care te vor face să îți torni un pahar chiar acum

Sia este bunică! Cum o strigă nepoții

În urmă cu o lună, cântăreața declara că a ales să adopte doi băieți în vârstă de 18 ani dintr-un centru de plasament, de care s-a atașat imediat. „Am adoptat doi băieți anul trecut. Amândoi aveau 18 ani, iar acum au împlinit 19. Îi iubesc.”, a zis aceasta.

Mai mult, într-un interviu cu Zane Lowe, cântăreața a dezvăluit că unul dintre băieții săi a devenit de curând tată și are doi copilași „Fiul meu cel mic are doi bebeluși, ei îmi spun ‚nana’”, a explicat Sia.

Vedeta a explicat că a ales să adopte doi copii pentru că în centrele de plasament aceștia pot să rămână până la vârsta de 21 de ani, dar, ea și-a dorit să le ofere o viață mai stabilă: „Sunt epuizată după ce am investigat sistemul de adopții în ultimul an. Acest sistem nu merge bine. Nu din propria experiență, ci din a copiilor mei. Ei au stat în 18 locuri diferite în 18 ani. Totul a fost un roller coaster. Ei mi-au povestit un lucru, eu am descoperit altceva. Mi-am păstrat anumite limite, totuși.”

Aceasta i-a înscris și într-un program pentru a depăși traumele trăite în centrul de plasament, ba chiar, unul dintre ei încă se luptă cu problemele acestea, dar are speranța ca o să reușească să le gestioneze.

„Până la 41 de ani, m-am confruntat cu propriile traume. Nu vreau același lucru pentru ei, dar nu poți forța pe cineva. Poți depăși o traumă atunci când ești într-un mediu stabil și te simți pregătit psihic. Încerc să fac tot ce este mai bine pentru ei.”, a povestit cântăreața.