News

Sienna Miller s-a logodit după un an de relație

iulia.statie
February 6, 2020 16:02 PM

Sienna Miller este pregătită pentru următorul pas! Ea s-a logodit cu iubitul ei, Lucas Zwirner, după un an de relație.

Pe aceeasi temaActorul Jude Law se va căsători primăvara aceasta într-un castel din Franța

Miller, în vârstă de 38 de ani și iubitul ei, 28 de ani, au fost pentru prima oară surprinși în decembrie 2018, în timp ce amândoi participau la petrecerea dată în cinstea zilei de naștere a fostului logodnic al vedetei, Tom Sturridge. După o lună, ei a fost surprinși în ipostaze tandre în New York.

Aceștia au fost văzuți de multe ori împreună, chiar și la evenimente pe covorul roșu sau la momentele speciale ale prietenilor lor. Spre exemplu, ei au participat recent la gala Writers Guild Awards pe 1 februarie și la nunta lui Jennifer Lawrence cu Cooke Maroney, în octombrie 2018.

Sienna Miller s-a logodit după un an de relație

„Ei se iubesc foarte mult. Fiica ei are o relație bună cu Lucas. Abia așteaptă să pornească în următorul capitol al vieții.”, le-a dezvăluit o sursă celor de la Us.

Înainte de Zwriner, Miller a fost împreună cu Jude Law din 2003 până în 2006. Ei s-au împăcat trei ani mai târziu, însă relația nu a avut succes nici de data aceasta. Deși ei s-au despărțit, Sienna a vorbit în interviuri foarte frumos de fostul iubit.

„Nu ne vedem așa des. Îmi pasă de el enorm.”, povestea aceasta în 2016.

Apoi, actrița a fost împreună cu Sturridge, din 2011 până în 2015. Cei doi au împreună o fiică, Marlowe. S-a zvonit că ea ar fi avut o idilă și cu Brad Pitt, însă actorii nu au făcut nicio declarație în privința acestui lucru.