News

Sylvester Stalone, părăsit de soție după 25 de ani de căsnicie! Ce acuzații i se aduc

maria.apostol
August 25, 2022 14:44 PM

Jennifer Flavin, soția lui Sylvester Stalone, a depus cererea pentru divorț după 25 de ani de căsnicie. Cei doi au stabilit deja și cum își vor împărți averea!

Potrivit unor surse oficiale care au avut acces la dosarul de divorț, se pare că legătura de căsătorie dintre Sylvester Stallone și Jennifer Flavin este „ruptă iremediabil”! De asemenea, se notează că fostul model solicită ca bunurile acumulate în timpul mariajului să fie împărțite în mod echitabil.

Motivul oficial al divorțului, invocat de Jennifer Flavin, îl reprezintă clasicul ”nepotrivirea de caracter”.

Flavin susține, de asemenea, că soțul său s-a „angajat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale”. Lucru care, potrivit acesteia, a avut un efect negativ.

Fostul model a cerut să fie „compensată”. Dar și revenirea la numele său de fată.

Totodată, Flavin a mai spus că dorește, de asemenea, utilizarea exclusivă a casei conjugale din Florida. În timp ce Stallone locuiește în proprietatea lor din California.

Ulterior, actorul a făcut o declarație publică, explicând că problemele dintre el și soția sa vor fi remediate pe cale amiabilă. ”Îmi iubesc familia. Abordăm pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale”, a spus Sylvester Stallone. Care și-a acoperit apoi tatuajul cu soția sa.

Sylvester Stalone, acuzat că face risipă de apă

Reşedinţa din Hidden Hills a actorului Sylvester Stallone şi-a depăşit cota pentru luna iunie cu 870.000 de litri. Adică cu aproximativ 533% mai mult decât limita maximă.

Cei care încalcă legea sunt iniţial amendaţi cu sute de dolari. Însă proprietarilor recalcitranţi şi recidivişti, adesea bogaţi, li se pot reduce drastic apa. Responsabilii de la Las Virgenes Municipal Water District, care acoperă Calabasas şi Hidden Hills, au instalat deja circa 20 de dispozitive de restricţionare a debitului de apă.

Avocatul lui Stallone a declarat ziarului că articolul său riscă să „ofere o falsă imagine asupra situaţiei” de pe proprietatea cu aproximativ 500 de copaci maturi.

Potrivit avocatului, familia Stallone a instalat „preventiv” un sistem de irigare prin picurare şi a lăsat unele peluze să se usuce.