News

Silvia Dumitrescu a făcut show la Cerbul de Aur! Cum s-a îmbrăcat artista

andreea voicu
August 31, 2018 18:10 PM

Silvia Dumitrescu a fost mereu o artistă nonconformistă. Deşi are 58 de ani, vârstă pe care a împlinit-o recent, solista se menţine într-o formă de zile mari.

Pe aceeasi temaMotivul pentru care Meghan Markle a călătorit singură la Toronto

În prima seară a Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2018, Silvia Dumitrescu a fost una dintre cântăreţele celebre care au urcat pe scena din Piaţa Sfatului din Braşov.

Solista a fost o adevărată apariţie, iar colegii ei de breaslă au aplaudat-o pentru curaj. Ea a fost în centrul atenţiei, datorită vestimentaţiei pe care şi-a ales-o.

Silvia Dumitrescu a făcut show la Cerbul de Aur!

Silvia Dumitrescu a demonstrat că timpul stă în loc pentru ea, aşa că a venit îmbrăcată într-o fustă argintie din paiete, scurtă, care i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate, şi o bluză neagră.

Dacă în urmă cu câţiva ani, aceasta pierduse lupta cu kilogramele, iată că acum a reuşit să revină la silueta de viespe, după ce a renunţat la pâine şi dulciuri. În picioare a optat pentru o pereche de pantofi sport argintii. De asemenea, ea a optat pentru un machiaj în culori stridente.

Şi coafura artistei a fost de senzaţie. Silvia a venit pe scenă cu părul aranjat într-o creastă şi a purtat ochelari de soare

”A fost minunat… va iubesc pe toti cei care m-ati felicitat si mi-ati adresat cele mai frumoase complimente primite vreodata, emotii traite de ambele parti!”, a scris Silvia Dumitrescu, pe pagina personală de Facebook.