News

Simona Halep a împlinit 29 de ani! Cum sărbătorește aceasta

iulia.statie
September 27, 2020 14:21 PM

Simona Halep a împlinit astăzi 29 de ani, iar aceasta sărbătorește prin muncă, aflându-se la Paris, unde participă la Roland Garros.

Pe aceeasi temaCum s-au îmbrăcat Simona Halep şi iubitul la dineul oficial de la Wimbledon

La mulți ani, Simona Halep!

„Astăzi este o zi specială din multe motive, nu numai din prisma faptului că îmi sărbătoresc ziua de naștere, dar și pentru că suntem binecuvântați să practicăm sportul pe care îl iubim într-un an atât de dificil pentru toți. Roland Garros va avea întotdeauna un loc important în inima mea, și să joc astăzi pe noua arenă, într-un astfel de an, este ceva de reținut pentru totdeauna. Vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre și să ne bucurăm de această zi cât de mult putem.”, a fost mesajul Simonei Halep pentru ziua ei.

Deși tenismena este cunoscută în toată lumea și ne reprezintă mereu țara cu mândrie, în spatele zâmbetului se ascund și momente grele pe care a trebuit să le treacă. Aceasta a vorbit în cadrul unui interviu despre operația de micșorare a sânilor din 2009, dar și despre mutatul de la Constanța la București, totul fiind făcut pentru a putea să joace tenis la cel mai înalt nivel.

„Am trecut prin două momente foarte dificile. Primul, când am plecat de-acasă, la 16 ani. Am zis că trebuie să plec din Constanța pentru a avea mai mulți parteneri de antrenament, un univers mai deschis, și faptul că am venit în București singură nu a fost deloc ușor. Dar am trecut peste și pot să zic că m-a întărit, mi-a dat puterea să fac față celorlalte momente grele care au venit după.”, a zis Simona Halep, potrivit gsp.

„Al doilea moment greu a fost operația. Nu am vorbit des despre acest lucru, pentru că este ceva personal. Am decis singură, părinții au fost aproape, dar nu mi-au spus ce să fac. Am făcut-o strict pentru tenis. Știam că dacă nu o fac, o să am probleme cu spatele din ce în ce mai mari și că n-o să pot să ajung la nivelul pe care mi-l doream”, a continuat aceasta.