Fashion

Simona Halep, într-o ținută sport de mii de euro! Ce a purtat sportiva

adelina.duinea
April 28, 2019 15:56 PM

Aflată într-o scurtă vacanță după Fed Cup și retragerea de la Stuttgart, Simona Halep petrece Paștele în familie, la Constanța. Pe litoral, Simona și-a revăzut prietenele și a petrecut în celebrele cluburi de la malul Mării Negre, scrie Libertatea.

Simona Halep, într-o ținută sport de mii de euro! Ce a purtat sportiva

Sportiva a postat pe rețelele sociale fotografii din timpul unei ieșiri cu fetele în clubul Fratelli din Mamaia. Pentru această ocazie, sportiva a purtat haine și accesorii în valoare de peste 3.000 de euro.

Halep a purtat rochie neagră lungă până peste genunchi, geacă de piele stil biker și teniși sport, toate ale brandului OFF White. Aceasta pare a fi ultima preferință a jucătoarei de tenis, apărând tot mai des îmbrăcată în hainele brandului.

Citește și: Kim Kardashian, ținute spectaculoase la deschiderea expoziției create în onoarea designerului Thierry Mugler

Pentru rochia neagră, lungă până la gambe, Halep a cheltuit, potrivit GSP, 1.859 de dolari! Peste rochie, Halep a purtat o geacă din piele, model simplu, dar în trend, de la același brand, în valoare de 595 de euro.

Simona a dat o notă fresh ținutei, accesorizând-o cu o pereche de teniși în valoare de 389 de euro și o borsetă cu animal print de crocodil din ultima colecție (475 de euro).

Simona Halep se va întoarce pe teren în turneul de la Madrid.

Citește și: Tinute office inspirate de Victoria Beckam!