News

Simona Halep, primele declarații despre logodnă

iulia.statie
November 25, 2019 18:49 PM

În ultima vreme, zvonurile privind logodna Simonei Halep au luat cu asalt internetul. Totuși, celebra jucătoare a ales să vorbească ea deschis despre logodnă și viitoarea nuntă.

Pe aceeasi temaCum s-au îmbrăcat Simona Halep şi iubitul la dineul oficial de la Wimbledon

Halep are o frumoasă relație cu omul de afaceri Toni Iuruc, 40 de ani. Deși toți credeau că ei și-au sărbătorit în weekend logodna, se pare că sportiva a mărturisit că nimic despre ce s-a scris de logodna ei nu este adevărat.

Ea nu a primit inelul și nici nu se pregătesc de nuntă.

Simona Halep, primele declarații despre logodnă

„Contrar zvonurilor apărute în presa din România, am vrut să anunț că nici nu m-am logodit, nici nu am stabilit data nunții.”, a scris Simona Halep.

„Deși apreciez că duc o viață în atenția publicului, zvonurile legate de viața mea privată sunt incorecte și dezamăgitoare, așa că am vrut să îmi asigur fanii, prin intermediul acestui mesaj, că toate aceste zvonuri sunt false.”, a continuat vedeta.

„Mă voi asigura că voi împărtăși toate veștile bune cu voi în ceea ce privește o viitoare logodnă! Vă mulțumesc pentru suport, Simo”, a scris Simona Halep pe pagina personală de Facebook.

Simona declara nu de mult că și-ar dori o familie mare, formată din trei copii și i-ar plăcea ca nunta ei să aibă loc în România, conform Libertatea pentru Femei.

„Mi-ar plăcea ca nunta să fie în România. Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu vreau să visez la ceva și să nu se poată realiza. Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni, să fiu înconjurată de prieteni și de rude„, a zis cunoscuta sportivă.