News

Sînziana Iacob se pregătește de nuntă! Ce rochie de mireasă și-a ales aceasta

iulia.statie
February 27, 2020 16:31 PM

Sînziana Iacob, sau Sînziana Sooper, după cum o știu urmăritorii, duce o viață de poveste, iar nunta cu siguranță va fi la fel de frumoasă și de colorată așa cum se prezintă și frumoasa bloggeriță.

Sînziana a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Alexandru Iacob, anul trecut în noiembrie, iar acum se pregătește să organizeze ‚nunta din pădurea fermecată’, după cum o numește blonda.

Aceasta a primit un inel superb de logodnă de la iubitul său, iar cererea în căsătorie a fost cu adevărat emoționantă.

Sînziana Iacob se pregătește de nuntă! Ce rochie de mireasă și-a ales aceasta

„Am spus da, cu toată inima. 💛 Când două suflete pereche se întâlnesc, nu ies scântei, ci doar se așterne o pace incredibilă care pune toate lucrurile în ordine, care-ți pune lumina vindecătoare pe toate gândurile, fricile, neputințele si te face să înflorești, să evoluezi, să devii cea mai bună versiune a ta, să devii conștient de tot ce e mai frumos în tine.”, scria pe atunci Sînziana pe Instagram.

Acum, bloggerița a fost la probat de rochii de mireasă și le-a povestit totul fanilor despre întâmplare. Așa cum ne-a obișnuit, cu veselia ei, Sînziana transformă orice întâmplare în una de vis. Vedeta le-a spus admiratorilor că s-a răzgândit în privința rochiei și ar putea să facă o alegere neobișnuită.

„Update despre #NuntaDinPadureaFermecata. Am tras o fugă până în Cluj, căci aici urmează să îmi fac rochia de mireasă, la super talentata @oanalupas. Am făcut schița, m-a măsurat, am hotărât croiul rochiei, materialele, broderiile și urmează să iasă ceva….de vis! Între timp @ioanagrama m-a convins sa probez și o rochie de tip sirenă, de care i-am zis că nu mă avantajează și n-aș purta niciodată. Parcă m-am mai răzgândit. Ce credeți că aleg? Dreaptă, sirenă sau prințesă?”, a scris Sînziana.

 

View this post on Instagram

 

Update despre #NuntaDinPadureaFermecata.🌲🌳🌿 Am tras o fuga pana in Cluj, caci aici urmeaza sa imi fac rochia de mireasa, la super talentata @oanalupas .🤩 Am facut schita, m-a masurat, am hotarat croiul rochiei, materialele, broderiile si urmeaza sa iasa ceva….de vis!🦚🦩🦢 Intre timp @ioanagrama m-a convins sa probez si o rochie de tip sirena, de care i-am zis ca nu ma avantajeaza si n-as purta niciodata. 😅 Parca m-am mai razgandit. Ce credeti ca aleg? Dreapta, sirena sau printesa?🤭 #bridaldress #weddingdress #mermaid #oanalupas

A post shared by Sinziana Maria Iacob 🧿 (@sinzianasooper) on