Fashion

Skinny jeans are out! Cum reinventează starurile denimul

iulia.statie
March 31, 2021 17:21 PM

Nu ne miră faptul că utilizatorii rețelelor de socializare au început să discute despre anumite tendințe ce ar trebui să fie uitate în această perioadă. Ba chiar, aceleași aplicații social media au devenit atât de puternice încât pun accent pe piese ce nu au intrat în atenția trendsetterilor de ani de zile și nici nu au fost văzute pe podiumuri, deci ne putem aștepta la orice când vine vorba de lumea modei.

Pe aceeasi temaActrițe ce au portretizat editori. Cele mai interesante personaje

Cum reinventează starurile pantalonii din denim

Atunci când pandemia de coronavirus ne-a forțat să stăm în casă și ne-a schimbat viețile tuturor, a fost normal să migrăm spre mediul online pentru socializare, dar și pentru faptul că aveam nevoie de un mediu în care să fim creativi. Încă din lunile trecute, există o situație tensionată între generații ce are legătură cu hainele: mai sunt sau nu perechile de skinny jeans la modă?

Cei ce au crescut cu aceste piese își amintesc probabil de anii 2000, pe când pantalonii din denim extrem de strâmți au avut parte de un moment de mare succes. Apoi, aceste creații au fost îmbrățișate și de brand-urile de lux, devenind în scurt timp atemporale. Skinny jeans puteau să fie purtați în orice sezon, la orice eveniment, în aproape orice combinație.

Există încă brand-uri specializate în denim ce le prezintă ca fiind o variantă perfectă dacă îți dorești o pereche de pantaloni ce este extrem de versatilă. Totuși, în timp ce utilizatorii social media încă dezbat dacă ar mai trebui să uităm de aceste piese măcar pentru o perioadă, starurile deja au reușit să propună anumite ținute din denim cu un design baggy.

Ce propuneri au făcut vedetele

Luăm modelele, spre exemplu. Într-o generație de vedete în continuă schimbare, ne putem bucura de propunerile unor IT girls cum ar fi Bella Hadid, Hailey Baldwin, Gigi Hadid, Emily Ratajkowski sau Kylie Jenner. Toate acestea au renunțat la ideea de skinny jeans și au optat pentru un design baggy atunci când vine vorba de pantaloni pentru a se simți confortabil.

Pentru că, până la urmă, la confort ne-am rezumat în ultimul timp. Ultimele luni au adus schimbări uriașe din punct de vedere stilistic, iar perechile de skinny jeans nu pot fi numite confortabile, dar cu siguranță îți vor flata silueta. Chiar dacă nu vei merge spre pantalonii tip mom jeans și preferi o talie mult mai înaltă, gândește-te la o piesă cu partea de jos baggy pentru a încerca acest trend.

Apoi, avem cântărețele, cum ar fi Rihanna sau Dua Lipa, ce sunt recunoscute pentru stilul lor vestimentar. Nu ne miră faptul că Dua Lipa a îmbrățișat imediat acest tip de pantaloni, ținând cont că aceasta se bucură de fiecare piesă ce are un aer retro, vintage, dar este în același timp extrem de actuală. Artista este o mare fană a pieselor cât mai largi și confortabile și le propune în ținute inedite, ce pot fi reinterpretate de oricine.

O mai avem și pe Emily Ratajkowski ce a dezvăluit că cizmele lungi pot să fie propuse și într-o ținută cu pantaloni din denim largi, spre oroarea senzualității. Sau pe Irina Shayk, ce și-a schimbat total garderoba în ultimele luni și reușește să poarte pantalonii baggy atât în look-urile edgy, cât și în cele rafinate.

Concluzionând, până și Gigi Hadid, o pionieră a pantalonilor din denim strâmți, a optat pentru o pereche baggy atunci când a fost observată alături de iubitul ei, Zayn Malik, pe străzile din New York. Cumva, totul se va rezuma la a risca. Înțelegem că noua generație nu își mai dorește piese complicate, ci doar outfit-uri cool și confortabile, iar vechea generație (ce nu este chiar așa de veche!) nu poate renunța la piesele ce flatează silueta, așa că următoarea perioadă va fi interesantă din punct de vedere al tendințelor.

Urmărește galeria foto pentru mai multe propuneri!