Beauty

Slăbește rapid și sănătos cu dieta scandinavă

Camelia
November 23, 2022 16:38 PM

Kilogramele în plus sunt probabil una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă femeile și oricâte eforturi ar depune acestea, de cele mai multe ori rezultatele întârzie să apară. Indiferent de câte kilograme vrem să scăpam, principiul este același: să mâncam mai puține calorii decât ardem, astfel încât organismul să fie forțat să consume depozitele de grăsime în exces.  

Sunt foarte multe diete de slăbit care promit rezultate spectaculoase, dar nu toate garantează o slăbire sănătoasă fără dezechilibrarea organismului și reechilibrarea metabolisimului.  Soluția  în acest sens este NUPO, dieta țărilor scandinave originară din Danemarca. Dieta de Slăbit NUPO asigură scăderea eficientă și sigură în greutate, fiind o dietă săracă în calorii, dar care conține cantitatea corectă și completă de proteine, nutrienți, vitamine și minerale esențiale organismului, care au rolul de a menține organismul echilibrat pe toată durata procesului de slăbire. Nu trebuie să numărați sau să cântăriți nimic, pur și simplu amestecați conținutul unui plic în apă și aveți la dispoziție imediat o masă completă. 

Dieta Nupo este o dietă VLCD (Very Low Calorie Diet – Dietă cu Conținut Foarte Scăzut de Calorii) realizată de cercetători în domeniul supraponderii și obezității. Este extrem de bine documentată și eficientă, destinată persoanelor care doresc să piardă în greutate rapid, sigur și eficient. Dieta Nupo este o dietă de slăbit cu efecte pe termen lung! Cu alte cuvinte, se pierd inițial mai multe kilograme, care se mențin în timp pe o durată mult mai lungă decât la orice altă dietă, inclusiv la dietele hipocalorice.  

Pe lângă efectele benefice pe care le are asupra sănătății, dieta de slăbit NUPO are și beneficii la nivel emoțional și psihologic. 

Efecte benefice asupra sănătății 

  • Reduce și normalizează hipertensiunea arterială și hipertensiunea pulmonară 
  • Normalizează glicemia în diabetul zaharat de tip 2 
  • Scade concentrația acizilor grași din sânge (ex. trigliceride) și normalizează nivelul colesterolului 
  • Scade riscul de boli cardiovasculare 
  • Scade riscul complicațiilor diabetului zaharat 
  • Scade riscul de cancer de colon și de sân 
  • Reduce episoadele de apnee în somn (sforăitul) 
  • Ameliorează afecțiunile osteo-articulare 
  • Normalizează oxigenarea sângelui 

Beneficii emoționale 

Prin pierderea rapidă și în siguranță a kilogramelor în plus, vă veți simți mai încrezători în propria persoană. Pregătirea rapidă a meselor în timpul Dietei Nupo vă scutește de irosirea timpului și de stresul indus de cântărirea alimentelor și calcularea exactă a caloriilor de care aveți nevoie. Veți câștiga timp prețios, pe care puteți să să îl investiți în activitățile care vă fac plăcere. Cu Dieta Nupo, puteți fi 100% siguri că organismul primește toate proteinele, vitaminele și mineralele necesare de care are nevoie, rezultatul fiind eliminarea rapidă, sigură și eficientă a kilogramelor în exces, fără a dezechilibra organismul și fără a-l priva de nutrienții de care are nevoie pentru a funcționa normal. 

NUPO este ambalat în porții individuale, astfel încâtîl puteți lua cu ușurință oriunde, iar datorită varietății de arome, nici papilele gustative nu vor avea de suferit. Prin respectarea corectă a celor 6 mese ( care vor genera aproximativ 800 kcal pe zi) cu supe, shake-uri și/sau oatmeal – fulgi de ovăz, se asigură sațietatea și nutrienții necesari funcționării optime a organismului. Dieta Nupo are o mare varietate de produse, cu arome diferite și gusturi absolut delicioase, care se pot combina în timpul dietei zilnice în funcție de preferințe. 

Dieta Nupo este o soluție simplă și sigură de înlocuire în totalitate a meselor, atunci când ne dorim o pierdere în greutate eficientă și de durată. Este recomandată și pentru menținerea unui stil de viață activ și sănătos.  O dietă care este ușor și comod de pregătit, care poate fi luată oriunde și cu garanția eficienței de peste 35 de ani din partea poporului danez, recunoscut pentru stilul de viață sănătos. 

Material sustinut de NUPO