News

Smiley a împlinit 37 de ani! Cum a sărbătorit artistul alături de iubita lui, Gina Pistol

iulia.statie
July 27, 2020 13:09 PM

Smiley a împlinit astăzi 37 de ani, dar artistul a decis să își sărbătorească ziua mai repede, la munte, unde i-a fost alături iubita sa, Gina Pistol.

Pe aceeasi temaGina Pistol şi Smiley, următorul pas în relaţie: 'Vrea să facă un copil'

Cum au petrecut Smiley și Gina Pistol

Artistul și prezentatoarea TV au plecat la munte pentru a se relaxa și a petrece împreună, iar cei doi au postat un videoclip filmat de Gina pe facebook, admiratorii lăsându-i multe mesaje în care îi urau numai de bine.

Gina Pistol a decis să posteze și o fotografie frumoasă în care apare alături de artist, făcându-i o declarație de dragoste simplă, dar puternică. „Îmi ești tot! La mulți ani!”, a scris aceasta.

 

View this post on Instagram

 

Imi esti tot! La multi ani! @smiley_omul

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

Deși cei doi postează rar fotografii împreună, relația dintre cei doi nu mai este un secret. În perioada de izolare, aceștia au petrecut foarte mult timp împreună, iar Gina chiar a decis să îi facă artistului o declarație frumoasă de dragoste.

„Ce crezi că mă enervează cel mai tare la colegul de izolare? Că este dezordonat. Mai este din pulpa de curcan în frigider. Crezi că îți gătesc zilnic? Azi dimineață ne-am băut cafeaua împreună și apoi a dispărut. Auzi? Te iubesc! Hai acasă!”, a spus prezentatoarea.

În trecut, Smiley recunoștea public că formează un cuplu cu artista pentru revista Unica, explicând că nu a dat detalii pentru a își proteja iubita:  „Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep şi îşi dea cu părerea”

Și Gina vorbea despre relația lor, dezvăluind pentru okmagazine.ro că se potrivește perfect cu iubitul ei: ”Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”