News

Smiley, declarație superbă de dragoste pentru Gina Pistol

iulia.statie
September 29, 2020 16:40 PM

Smiley a făcut o declarație superbă de dragoste pe Instagram, pentru iubita lui, Gina Pistol. Deși înainte cei doi erau extrem de discreți, acum ei nu își mai ascund relația, bucurându-și fanii cu fel de fel de poze interesante și declarații de iubire.

Pe aceeasi temaGina Pistol a confirmat sarcina subtil? Ce comentariu a făcut aceasta

Ce declarație superbă de dragoste i-a făcut Smiley iubitei sale

Smiley și Gina Pistol au plecat alături de Speak și iubita lui, Ștefania, într-o vacanță în Grecia. Aceștia au postat mai multe filmulețe interesante, printre care și unul în care era vizibilă burtica de gravidă a prezentatoarei TV.

În ultima perioadă, aceștia au publicat multe fotografii pe social media, iar declarația cântărețului de dragoste cu siguranță a fost cea mai frumoasă de până acum. „A ADORÁ adór tranz. 1) A iubi cu patimă. 2) (persoane, ființe sau lucruri) A trata cu dragoste sau admirație; a respecta în mod deosebit; a venera; a idolatriza; a zeifica; a diviniza.”, a scris Smiley în dreptul pozei de pe Instagram.

Se pare că Gina s-ar afla în al doilea trimestru de sarcină, iar apropiații săi au declarat că aceasta a trebuit să își anuleze evenimentele pentru a nu fi supusă stresului și oboselii. Cele două vedete nu au infirmat sau confirmat veștile cu privire la sarcină până acum.

Gina Pistol, în al doilea trimestru de sarcină?

“Are aproape 39 de ani, la o asemenea vârstă, sarcina implică niște riscuri mai ridicate decât atunci când ai 30. Grija este mult mai mare. Medicul i-a indicat Ginei să se ferească de efort, să lase munca deoparte si să stea liniștită, să se odihnească pe cât de mult posibil și să evite să stea ore întregi în picioare.”, au spus sursele.

„Ea s-a conformat imediat și pur și simplu radiază de fericire, nu îi mai rebuie nimic, nu vrea să mai audă de nimic. Tocmai de aceea, nici nu a mai acceptat vreun proiect. Nu o vom mai vedea nici la emisiunea lui Nea Mărin, așa cum ne-a obișnuit, nici nu va mai prezenta evenimente, nu nimic. Rămâne doar cu emisiunea Chefi la Cuțite, însă emisiunea tocmai a fost filmată, deci probabil că până la următoarea, ea probabil că o să și nască”, au declarat apropiații cuplului pentru Playtech.