News

Smiley, dezvăluiri despre fiica sa. Cu cine seamănă micuța Josephine

iulia.statie
April 6, 2021 12:26 PM

Smiley și Gina Pistol au devenit, de curând, părinți pentru prima oară. Prezentatoarea de televiziune a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, ce a primit numele de Josephine Ana Maria. Cei doi se obișnuiesc cu viața de părinți, în timp ce fanii abia așteaptă să afle cât mai multe detalii despre micuța lor fiică.

Pe aceeasi temaCe calități apreciază Smiley la o femeie

Smiley a făcut dezvăluiri inedite despre fiica sa

Invitat la podcastul ‘Fain & Simplu’, moderat de Mihai Morar, cântărețul a făcut câteva dezvăluiri pe care toată lumea le aștepta. Pe lângă faptul că acesta a vorbit despre relația lui cu Gina Pistol, dar și despre calitățile pe care le apreciază la aceasta, artistul a spus și ce trăsături a luat micuța Josephine Ana Maria de la el și mama ei.

Smiley a povestit că apropiații celor doi deja au văzut-o pe micuță în fotografii: „Oamenii apropiați au văzut fetița, în poze. (…) Are trăsături și de la mine și de la Gina și oricum e devreme. Nici eu nu-mi dau seama. Dar cumva atunci când zâmbește regăsesc niște lucruri.”

De asemenea, starul a explicat că deși este prea devreme pentru a-și da seama cu cine seamănă, distinge câteva trăsături pe care fetița le-a luat de la părinții ei faimoși. „Are buze, ceea ce eu n-am, deci sigur aia nu e o trăsătură de la mine. N-are nasul meu mare, ceea ce nu e o trăsătură de la mine. Nu-mi dau seama acuma. E brunetă. Aici pot să zic că seamănă cu mine.”, a spus artistul în cadrul podcastului menționat mai sus.

Cum au ales Gina Pistol și Smiley numele bebelușului

Recent, Gina Pistol dezvăluia ce nume au ales ea și Smiley pentru fiica lor. Toată lumea își dorea să afle semnificația din spatele numelui inedit pe care îl poartă micuța, iar cântărețul, invitat în emisiunea ‘Vorbește lumea’, difuzată la PRO TV, vorbea despre alegerea lor și făcea dezvăluiri prețioase despre viața de tătic.

„Fiecare a ales cate un nume. Gina a ales Josephine si mie mi-a placut foarte mult și eu am ales Ana. Noi îi spunem Josephine. Gina Pistol a ales numele dintr-o melodie a lui Chris Rhea care i-a plăcut foarte mult, iar eu am ales Ana pentru ca imi place mie mult de tot numele ăsta și se potriveste cu Maria.”, a spus cântărețul la emisiunea menționată mai sus, citat de Libertatea pentru femei.