News

Smiley i-a dat inelul? Gina Pistol a pus toată lumea pe jar cu o bijuterie spectaculoasă

maria.apostol
May 13, 2021 14:22 PM

Pe cât de contestată de unii, pe atât de frumos a escaladat povestea de dragoste dintre Gina Pistol și Smiley! 

Frumoasa Gina Pistol trăiește, fără doar și poate, cea mai frumoasă perioadă din viața ei: iubește și este iubită de unul dintre cei mai doriți bărbați din România, iar relația lor a evoluat atât de frumos și natural, încât a apărut și rodul iubirii lor: o fetiță pe care toată România așteaptă s-o vadă!

Cum era firesc, poate, a mai rămas o singură întrebare în mintea unora: oare Smiley și Gina se vor căsători?

Șansele sunt foarte mari, iar Gina ne-a dat de înțeles, recent, că primul pas în această direcție s-ar fi făcut. Ea și-a pozat un inel superb, pe inelarul stâng, care a provocat un val de reacții pe internet.

Evident, comunitatea ei a fost curioasă să afle dacă s-a făcut pasul cel mare! Gina a preferat să păstreze, însă, secretul.

Gina Pistol, probleme după naștere

„Viața plină a unei femei, cu multiple task-uri și roluri: șotie, mama, iubita, gospodina și lista poate continua… Uneori, avem atât de multe de făcut, încât ne copleșesc grijile, panica și stresul, iar astea reprezintă un risc, mai ales pentru sănătatea noastră.

În astfel de momente, prima consecința pe care o observ în cazul meu, este căderea parului. După naștere, știm cu toatele că aceasta este o problema des întâlnita, iar dezechilibrul alimentar, lipsa somnului, etc. amplifica și mai mult căderea parului”, a spus Gina Pistol.