News

Smiley și Gina Pistol, actori în comedia „Oh, Ramona”

Verdict.ro
January 8, 2019 09:56 AM

Smiley și Gina Pistol joacă împreună în comedia „Oh, Ramona!” de Cristina Jacob. Filmul va apărea în cinematografe din 14 februarie. Producția se bucură de participarea unei echipe internaționale de actori talentați, dar are în distribuție și o mulțime de vedete autohtone, scrie VIVA!.

Smiley și Gina Pistol, actori în comedia „Oh, Ramona”

„Oh, Ramona!” este rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu pe care regizorul și scenaristul Cristina Jacob a ales-o pentru noul ei proiect de comedie. „Un film despre noua generație de tineri români, dar europeni, globali, care trăiesc – la bine și la rău – după modele și stiluri de comportament vestice, indiferent unde s-ar afla. Viața lor, a celor din jurul nostru, este pe zi ce trece tot mai occidentală.

Produsele pe care le consumăm (inclusiv cele culturale), mentalitățile și comportamentele, totul se transformă în contextul globalizării. Până și vocabularul, tot mai romglez, ne arată forța acestui fenomen. Pot fi de acord sau nu, însă trebuie să depun mărturie prin film despre epoca în care trăim”, declară Cristina Jacob.

Citește și: Smiley și Gina Pistol și-au oficializat relația

O poveste de dragoste neîmpărtășită

„Oh, Ramona!” urmărește transformarea lui Andrei din adolescent într-un adult care-și trăiește candid și autoironic prima poveste de dragoste, inocentă și neîmpărtășită, în alternanță cu a doua poveste, intensă și nebunească, incapabil să facă o alegere.

În cinematografe, de Ziua Îndrăgostiților!

Regizorul a optat pentru o echipă internațională de actori talentați: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, alături de Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell și Alex Coteț.

Facebook: https://www.facebook.com/OhRamonaMovie/

Instagram: https://www.instagram.com/ohramona_movie/