News

Smiley și Gina Pistol și-au botezat fetița. Cine sunt nașii micuței Josephine

Verdict.ro
June 20, 2021 10:15 AM

Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor de câd au devenit părinți pentru prima oară. Iar acum toată lumea așteaptă cu sufletul la gură creștinarea micuței Josephine. 

Pe aceeasi temaCe loc de muncă a avut Smiley înainte de a deveni faimos

Smiley și Gina Pistol se bucură de fiecare moment petrecut alături de minunea lor. Viața li s-a schimbat la 180 de grade de când micuța Josephine a venit pe lume, iar curioșii se întreabă când va avea loc botezul ei. Ei bine, noi am aflat! Potrivit unor surse, botezul micuței Josephine a avut loc duminică.

Cine sunt nașii de botez

 

Se pare ca NU va fi Adrian Sârbu parintele spiritual, ci altcineva neașteptat. 

Gina Pistol a decis să lamurească public lucrurile și să infirme zvonurile care anunțau că Adrian Sarbu va fi naș. Se pare că perechea aleasă de frumoasa vedetă Antena 1 și de Smiley este formată din prietenii lor de familie, din Timișoara. De asemenea, ei vor fi unicii nasi ai micuței Josephine.

“O sa botezam fetita si o sa avem alaturi doar cativa prieteni si familia, nu o sa facem o petrecere cu sute de persoane. O sa fie numarul de persoane cat o sa ne permita legea.

Imi pare rau ca nu vor veni si colegii mei de la ‘Asia Express’, sunt plecati la filmari. Noi nu facem un eveniment foarte mare pentru ca importanta este Biserica pentru micuta, important este ca ea sa fie crestinata’, a  spus Gina Pistol.

Gina Pistol, o mămică fericită

Gina Pistol ține legătura cu fanii săi mereu, fiind activă pe rețelele de socializare. Pe Instagram, Gina a dezvăluit cum s-a schimbat viața sa de când a adus-o pe lume pe micuța Josephine.

Mai mult, vedeta a povestit că fără ajutorul iubitului său nu ar fi reușit să treacă cu bine peste primele zile din viața fiicei sale.

„Spuneam săptămâna trecută că mă înclin în fața mamelor, pentru că e greu! Pentru mine primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Pur și simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine, primele două săptămâni au fost groaznice. Nu-mi dădeam seama ce se întâmplă…

Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente.. Am pășit în casă și am uitat tot.. Pentru mine a fost greu.. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc.. Dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa.. Toate lucrurile astea m-au epuizat fizic și psihic.

Mare noroc am cu Andrei, pentru că îmi este de mare ajutor.. Se descurcă foarte bine și are darul ăsta de a rămâne calm și liniștit în momentele în care eu nu sunt calmă și liniștită”, a spus Gina Pistol pe Instagram, în urmă cu câteva săptămâni.

Cum arată Gina Pistol în ziua botezului, vedeți mai jos: