News

Smiley, tătic de fetiță! Artistul a făcut declarații pline de emoție

iulia.statie
September 30, 2020 13:58 PM

După multe zvonuri ce s-au vehiculat prin presă, Gina Pistol și Smiley au făcut anunțul oficial, anume că vor deveni părinți.

Pe aceeasi temaGina Pistol a vorbit despre relaţia cu Smiley: ''Nu fug de căsătorie şi copii''

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță

Prezentatoarea TV și cântărețul au făcut totul oficial printr-un videoclip postat pe Youtube, în care au povestit despre sarcină, despre faptul că vor avea o fetiță, dar și despre cum s-au cunoscut și ce iubesc cel mai mult unul la celălalt. Discuția a fost una extrem de emoționantă, iar Gina a vărsat și câteva lacrimi.

„Noi doi vom deveni părinți. Ce să zic…eu personal încă procesez informația, ușor ușor încep să realizez că vor apărea multe schimbări în viața mea, în viața Ginei…încep să realizez că trebuie să modific puțin casa, să îmi schimb puțin programul…dar cred că cele mai multe schimbări vor veni în viața Ginei.”, a spus Smiley, plin de emoții.

De asemenea, cei doi au mărturisit că vor avea o fetiță, vorbind și despre cum își doresc să își crească copilul. Smiley a recunoscut că în momentul în care a aflat că va veni pe lume micuța, s-a emoționat și mai tare. Mai mult, acesta a dezvăluit că nu vrea să își crească bebelușul după stereotipuri.

„Când am aflat că e fetiță, m-am emoționat mai tare. Sper să fiu și eu o figură autoritară pentru copil. E un om pentru care voi face orice. Eu sper să fiu ca tată cel puțin la fel de bun ca tatăl meu. Sper că voi fi permisiv atunci când trebuie și sever atunci când trebuie. Și cred că mă voi juca mult. Nu cred că ne vom crește copilul după niște stereotipuri. Nu cred că fetele trebuie să se îmbrace în roz și băieții în albastru, nu cred că fetele trebuie să se joace cu păpușile, iar băieții cu mașinuțele. Ne vom crește copilul să fie liber.”, a spus acesta.

Și Gina a avut aceleași sentimente, explicând că își dorește ca micuța ei să crească liberă și să îi devină prietenă.

„Eu voi fi o mamă foarte înțelegătoare și o să-mi ghidez copilul să ia cele mai bune decizii, să fie un om liber. Să nu las pe nimeni să spună că nu poate. O să fiu genul de mamă care o să facă drumeții în aer liber. O să mă joc cu ea, o să ascultăm muzică. O să fiu prietena ei. Vreau să fie și bunicii prezenți în viața copilului. Nu vreau să fiu genul de mamă care să zică ‘e al meu.'”, a povestit vedeta.