Beauty

Sofia Vergara își lansează propriul brand de beauty

iulia.statie
February 18, 2021 11:16 AM

Mai multe celebrități precum Selena Gomez, Jennifer Lopez, Halsey și Alicia Keys s-au implicat în industria de cosmetice, iar acum o altă vedetă le-a urmat exemplu. Sofia Vergara își va lansa propriul brand de beauty, demonstrând că este atrasă de această industrie în continuă creștere.

Pe aceeasi temaCui îi stă mai bine – Inna - costum de baie Agent Provocateur vs. Sophia Vergara - costum de baie Agent Provocateur

Sofia Vergara se implică în industria de beauty

Vedeta va colabora cu Chris Salgardo, fostul președinte Kiehl’s, cu afaceristul Luis Balaguer dar și cu laboratorul farmaceutic Cantabria Labs. Numele brand-ului nu a fost încă dezvăluit și nu se știe ce produse va lansa Sofia Vergara, dar, într-o declarație pentru publicația WWD, Juan Matji, președintele Cantabria Labs, a spus că proiectul „va oferi consumatorului o nouă generație de produse inteligente pentru îngrijirea pielii, frumusețe și sănătate ce vor fi un adevărat succes în Statele Unite”

De asemenea, Sofia Vergara a explicat de ce a ales să lucreze cu Salgardo. „De-a lungul carierei sale, Chris s-a dovedit a fi unul dintre cei mai influenți lideri ai industriei de beauty. Creativitatea, autenticitatea și experiența sa de succes îl fac un partener de neprețuit și sunt încântată să lucrez cu el și cu Cantabria Labs.”, a declarat actrița.

Nu este prima oară când actrița are parteneriate cu industria de beauty. Aceasta a mai fost imaginea diferitelor brand-uri în trecut, iar pe lângă faptul că este asemuită cu Head & Shoulders, ea a mai apărut și în diferite reclame CoverGirl.

Cum se menține Sofia Vergara în formă

Sofia Vergara este cunoscută pentru frumusețea ei, silueta impecabilă și talentul ce a consacrat-o, toată lumea întrebându-se cum se menține în formă la 48 de ani. Recent, antrenorul ei a povestit că ea ține o dietă și evită alcoolul și zahărul, carbohidrații seara și se asigură că doarme cât îi este recomandat, el sfătuind pe oricine să renunțe la alimente ca și orezul, cartofii, ovăzul, pastele.

”Când sunt pe platoul de filmare de cele mai multe ori mănânc o omletă din albuş de ou, cu toast cu avocado şi legume. Când sunt acasă, de cele mai multe ori consum iaurturi cu fructe şi granola.”, a povestit Sofia într-un interviu.