Fashion

Sophia Loren a dezvăluit în sfârșit povestea din spatele fotografiei intrigante cu Jayne Mansfield

Verdict.ro
July 7, 2021 23:35 PM

Este greu de spus când a apărut exact privirea numită și ‚a te uita cu coada ochiului’. Totuși, mulți spun că totul a luat amploare când a apărut o anumită fotografie în 1957 în care apăreau Sophia Loren și Jayne Mansfield.

Pe aceeasi temaDesigneri și muzele lor. Sursele de inspirație ale creatorilor de modă

Sophia Loren a dezvăluit în sfârșit povestea din spatele fotografiei intrigante cu Jayne Mansfield

Loren reprezenta doar o nouă apariție celebră în Europa atunci când a devenit cea mai fotografiată vedetă la Festivalul de Film de la Cannes în 1955. În Beverly Hills, 2 ani mai târziu, se dădea o petrecere unde se sărbătorea în sfârșit faptul că devenea un star la Hollywood.

Totuși, starul italian a descoperit că toate luminile ce trebuiau să fie puse pe ea în seara aceea au fost furate de către Mansfield. Într-un interviu recent cu Entertainment Weekly, Loren a dezvăluit în sfârșit ce se gândea în timp ce fotografia iconică a fost făcută.

„Paramount organizase o petrecere pentru mine. Toți oamenii din industria filmului erau prezenți, era incredibil. Apoi vine Jayne Mansfield, ultima ce a ajuns acolo. Pentru mine, atunci totul a devenit minunat. A venit imediat la masa mea. Știa că toată lumea ne urmărește.”, a povestit Sophia Loren.

„Încet. Ca și cum abia asculta. Puteți să vă uitați la poză. Unde mă uitam? Mă holbam la sânii ei pentru că îmi era frică de faptul că s-ar putea revărsa în farfuria mea. Puteți observa frica pe chipul meu. Mă temeam că tot ce ținea rochia ei urma să explodeze și BOOM! revărsa pe masă.”, a continuat starul.

Loren a explicat că deși mai târziu a fost văzută râzând și petrecând timpul cu Mansfield, gândurile sale tot la rochie erau. „Mai sunt și alte poze, însă aceasta este importantă. Ea arată exact cum a fost totul. Este singura fotografie.”, a explicat ea.

Deși actrița, ce a jucat în peste 90 de filme, spune că se gândea la toate lucrurile acelea, nu dorește să fie asociată cu această fotografie iconică ce a făcut ca privirea sa să fie folosită de milioane de oameni.

„De multe ori am fost rugată să dau un autograf pe această fotografie. Niciodată nu am făcut-o. Nu vreau să fiu asociată cu ea. Și mai ales din respect pentru Jayne Mansfield, pentru că nu mai este printre noi.”, a povestit ea.

În 2012, Loren le spunea celor de la Vanity Fair că ezită atunci când este rugată să ofere interviuri. „Viața mea nu este un basm și este dureros să vorbesc despre ea.”, spunea ea pe atunci.

Acum, Sophia și-a schimbat gândirea și a lansat o carte de memorii numită ‚Yesterday, Today and Tomorrow: My life’, ce a fost publicată luna trecută. Evident că după replici ca ‚Tot ce ținea rochia aceea urma să explodeze’, abia așteptăm să citim ce amintiri delicioase mai are Sophia de povestit despre perioada de aur de la Hollywood.