News

Sophia Loren se reîntoarce la actorie după o pauză peste 10 ani

iulia.statie
September 23, 2020 13:56 PM

Sophia Loren se întoarce în fața camerei pentru primul ei lungmetraj în ultimul deceniu, regizat de fiul ei, Edoardo Ponti, în care joacă rolul personajului Madame Rosa, o supraviețuitoare a Holocaustului. Filmul, intitulat ‚La vita davanti a se’ este o adaptare a romanului ‚La vie devant soi’ de Romain Gary.

Pe aceeasi temaCe alte celebrități, în afară de Kim Kardashian, au urmat studii juridice

Unde o vom putea vedea pe Sophia Loren

Romanul a mai avut un film adaptat de către regizorul Moshe Mizrahi, cu Simone Signoret în rolul principal, pelicula câștigând și un premiu Oscar în 1978. Deși Loren, în vârstă de 84 de ani, va juca același rol ca și Signoret, Ponti a explicat faptul că rolurile sunt extrem de diferite.

Sophia, ce a lucrat 10 ore pe zi, a făcut primele dezvăluiri, explicând că „poate să se exprime într-un mod pe care publicul îl va găsi surprinzător”.

Mai mult, aceasta povestea în trecut pentru Variety că fiul său vrea tot ce este mai bun pentru ea: „Mă cunoaște atât de bine. Știe fiecare centimetru al feței mele, inima mea, sufletul meu. El va trece la următorul pas abia când eu voi deveni cea mai profundă versiune a mea.”

Ponti, fiul ei, a povestit și el că aceasta este într-o formă excepțională: „La vârsta de 84 de ani, ea vrea să facă un film profund, provocator, atât emoțional, cât și fizic. Energia și pasiunea cu care abordează fiecare scenă reprezintă minuni de urmărit.”

Ce premii deține Sophia Loren

Vestea că Sophia Loren se întoarce la cariera sa a apărut după ce aceasta a fost văzută filmând în Italia, în 2019, scrie publicația Elle. Deja există zvonuri despre un posibil trofeu Oscar, iar premiera filmului se zvonește că va avea loc în acest sezon. „Când fiul meu mi-a propus rolul, a fost un vis devenit realitate. Mi-a plăcut să o joc pe Madame Rosa, este puternică, fragilă, o supraviețuitoare. În multe feluri, îmi amintește de mama mea.”

Ultimul film în care a jucat Loren este ‚My House Is Full of Mirrors’, lansat în 2010. Aceasta câștiga în 1961 un premiu Oscar pentru pelicula ‚Two Women’, iar în 1991, un premiu Oscar pentru întreaga sa carieră excepțională.