News

Sophie Turner a născut în secret! Joe Jonas a devenit tătic

iulia.statie
July 27, 2020 21:54 PM

Acum doar câteva luni, se afla că Sophie Turner este însărcinată și va deveni pentru prima oară mămică, iar acum, a venit momentul ca ea și Joe Jonas să primească în familia lor un bebeluș.

Pe aceeasi temaCelebrități care și-au unit destinele în Franța, țara iubirii

Sophie Turner a devenit mămica unei fetițe

Cele două staruri au devenit părinții unei fetițe pe nume Willa, notează publicația TMZ. Vedeta din Game of Thrones a ales să nască într-un spital din Los Angeles.

Când s-a aflat despre sarcină în luna februarie, publicația Just Jared nota pe atunci că Joe Jonas și Sophie Turner își doresc să țină totul cât mai discret. Deși nu a mers așa cum a plănuit, aceștia au făcut tot posibilul să nu se afle multe detalii despre sarcină.

„Cei doi păstrează totul discret, dar familia și prietenii sunt extrem de fericiți pentru ei. Sophie s-a decis cu privire la ce ținute să poarte atât pe covorul roșu cât și de zi cu zi pentru a se acomoda cu trupul ei ce este în continuă schimbare.”, spunea pe atunci o sursă.

Deși aceștia nu au recunoscut public că o să devină părinți, ei au fost surprinși împreună în luna mai, iar burtica actriței era extrem de vizibilă.

Cum s-au căsătorit cei doi

Cei doi au surprins pe toată lumea atunci când au decis să se căsătorească în secret anul trecut, în luna mai, chiar după evenimentul Billboard Music Awards. După nunta secretă din Las Vegas, cele două staruri au avut parte de o a doua ceremonie, ținută la un castel din sudul Franței.

Sophie Turner și Joe Jonas sunt împreună din anul 2017, formând unul dintre cele mai iubite cupluri de celebrități. Vedeta a vorbit în trecut despre cât de mult își iubește alesul: „Toată fericirea pe care o simt acum este datorită persoanei de care m-am îndrăgostit, care mă iubește mai mult decât se iubește pe sine și care își dorește să îmi găsesc propria fericire. Asta a fost cea mai mare provocare a mea: să mă găsesc pe mine și să îmi găsesc fericirea și în alte lucruri, în afară de actorie.”