News

Sophie Turner, imagini inedite din timpul sarcinii

iulia.statie
September 28, 2020 14:43 PM

Sophie Turner a ținut toate detaliile secrete din timpul sarcinii până acum. Aceasta a născut în luna iulie o fetiță pe nume Willa.

Pe aceeasi temaA te vopsi sau nu? Ce vedete au părul roșcat natural

Sophie Turner, imagini inedite cu burtica de gravidă

Totuși, actrița s-a decis să facă câteva fotografii publice pentru a le dezvălui fanilor burtica de gravidă. În imaginile postate, aceasta se relaxează la piscină. Ba chiar, într-o anumită poză, apare și Joe Jonas, soțul acesteia, ce îi pune mâna pe burtică.

Vedeta din Game of Thrones a ales să nască într-un spital din Los Angeles. Când s-a aflat despre sarcină în luna februarie, publicația Just Jared nota pe atunci că Joe Jonas și Sophie Turner își doresc să țină totul cât mai discret. Deși nu a mers așa cum a plănuit, aceștia au făcut tot posibilul să nu se afle multe detalii despre sarcină.

 

View this post on Instagram

 

🤰 💕 ☀️

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

„Cei doi păstrează totul discret, dar familia și prietenii sunt extrem de fericiți pentru ei. Sophie s-a decis cu privire la ce ținute să poarte atât pe covorul roșu cât și de zi cu zi pentru a se acomoda cu trupul ei ce este în continuă schimbare.”, spunea pe atunci o sursă.

 

View this post on Instagram

 

🤰 💕 ☀️

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Când s-au căsătorit Joe Jonas și Sophie Turner

Cei doi au surprins pe toată lumea atunci când au decis să se căsătorească în secret anul trecut, în luna mai, chiar după evenimentul Billboard Music Awards. După nunta secretă din Las Vegas, cele două staruri au avut parte de o a doua ceremonie, ținută la un castel din sudul Franței.

Sophie Turner și Joe Jonas sunt împreună din anul 2017, formând unul dintre cele mai iubite cupluri de celebrități. Vedeta a vorbit în trecut despre cât de mult își iubește alesul: „Toată fericirea pe care o simt acum este datorită persoanei de care m-am îndrăgostit, care mă iubește mai mult decât se iubește pe sine și care își dorește să îmi găsesc propria fericire. Asta a fost cea mai mare provocare a mea: să mă găsesc pe mine și să îmi găsesc fericirea și în alte lucruri, în afară de actorie.”