News

Sophie Turner și Joe Jonas vor deveni părinți! Actrița din Game of Thrones este însărcinată

sandra.chelan
February 13, 2020 13:30 PM

Sophie Turner și Joe Jonas au făcut anunțul oficial! Cei doi vor deveni în curând părinți.

Pe aceeasi temaJoe Jonas și Sophie Turner au făcut a doua nuntă, în Franța! Ce a purtat actrița

„Cuplul își dorește să țină lucurile destul de ascunse dar prietenii și familia sunt foarte încântați pentru cei doi; „Sophie a decis ce ţinute să poarte în public, dar şi acasă pentru a se acomoda cu schimbările prin care va trece corpul ei”, a declarat o sursă apropiată acesteia

Ultima apariție a cuplului a fost la Premiile Grammy , unde Sophie i-a fost alături soțului ei, în timp ce formația „Jonas Brothers” a cântat celebra melodie „What A Man Gotta Do.

Aceștia și-au surprins fanii când s-au căsătorit în secret, anul trecut, în luna mai, chiar după renumitul eveniment „Billboard Music Awards” în orașul tuturor posibilităților, și anume Las Vegas.

La o lună de la ceremonia secretă, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit pentru a doua oară la un castel din sudul Franței.

„Formează cel mai frumos cuplu. Toată lumea este obsedată de ei împreună”, a declarat o sursă apropiată pentru „E! News”

Sophie Turner și Joe Jonas formează un cuplu din anul 2017, atunci când Sophie a declarat în presă că Joe a fost persoana care i-a salvat viața: „Cred că mi-a salvat viața într-un fel„.

 

View this post on Instagram

 

Happiness begins with you, bub 🌹

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Aceștia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri și își uimesc fanii de fiecare dată cu fotografii de pe conturile personale de Instagram.

Recent, într-un interviu acordat pentru Glamour SS19, Sophie și-a declarat dragostea pe care o simte față de Joe.

„Toată fericirea pe care o simt acum este datorită persoanei de care m-am îndrăgostit, care mă iubește mai mult decât se iubește pe sine și care își dorește să-mi găsesc propria fericire. Asta a fost cea mai mare provocare a mea să mă regăsesc pe mine și să-mi găsesc fericirea și în alte lucruri, înafara de actorie”.