News

Sophie Turner va deveni mămică! Primele poze cu burtica de gravidă

iulia.statie
May 15, 2020 12:44 PM

Sophie Turner va deveni mămică în curând, iar anunțul privind sarcina ei a șocat pe toată lumea. Ea și soțul ei nu au vorbit despre viitorul bebeluș și au încercat să fie cât mai discreți, însă au apărut în sfârșit primele poze cu burtica de gravidă!

Pe aceeasi temaJoe Jonas și Sophie Turner au făcut a doua nuntă, în Franța! Ce a purtat actrița

Sophie Turner va deveni mămică! Primele poze cu burtica de gravidă

Aceștia au fost surprinși la o plimbare prin Los Angeles, iar burtica lui Sophie este vizibilă. Îmbrăcați lejer și extrem de relaxați, ei au decis să nu mai fugă de paparazzi și să se afișeze.

În luna februarie, publicația Just Jared nota că vedetele așteaptă un bebeluș, însă nu vor să facă totul public și încearcă să păstreze secretul. „Cei doi vor să țină totul secret, însă familia și apropiații sunt foarte bucuroși pentru ei.”, spunea pe atunci o sursă.

 

View this post on Instagram

 

Joe and Sophie in LA🥺

A post shared by JonasBrothers (@jonaasbrothers) on

Sophie și Joe Jonas s-au logodit în 2017, după un an în care au fost împreună. Pe atunci, actrița declara că este surprinsă că a ales să facă acest pas, însă a găsit persoana potrivită. Totuși, Sophie povestea că nu căsătoria este cel mai bun lucru pentru ea, ținând cont că ține foarte mult și la carieră.

Aceștia s-au căsătorit în 2019, în luna mai, într-o ceremonie din Las Vegas, imediat după premiile Billboard Music.