Vedete

Sora lui Kate Moss, care a recunoscut că este dependentă de droguri, are apariții deocheate pe internet!

Camelia
February 4, 2023 09:10 AM

La începutul acestui an, într-un puseu de sinceritate, sora supermodelului Kate Moss, care avea șanse reale să-i calce pe urme, a recunoscut că are probleme grave din cauza dependenței de droguri. 

Lottie Moss, în vârstă de 24 ani, a mărturisit în fața miilor de fani care o urmăresc pe social media, faptul că are o dependență gravă de cocaină.

Ea a publicat o înregistrare pe Instagram înd reptul căreia a scris: ”Când mă întreabă oamenii de ce sunt la dezintoxicare. Sunt dependentă de cocaină”, a spus ea.

În ciuda acestor probleme, Lottie adoră să fie în centrul atenției. Ea pozează numai în haine sumare, și nu o singură dată au apărut informații în presa străină care spuneau că aceasta își vinde nuditatea site-urilor pentru adulți.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo) 

Lottie Moss a dat cu piciorul unei cariere în modă

Lottie avea un viitor strălucit în față încă de când era doar o adolescentă. Pe când avea doar 13 ani, ea a fost admirată în calitate de domnişoară de onoare la nunta lui Kate Moss cu Jamie Hince.

Mai târziu, cu ajutorul lui Kate, a obţinut şi prima campanie, pentru Calvin Klein. La 18 ani apărea la Cannes în toată splendoarea. Iar Dior i-a propus o colaborare. Și, mai târziu, şi Louboutin.

Dar în doar cinci ani, ea şi-a distrus toate posibilitățile de a prezenta pe podiumuri. A ales să-şi facă operaţie de mărire a sânilor, să-şi injecteze buzele și să adopte un stil de viață decadent.

Nici Kate Moss, celebra ei soră, nu a stat departe de vicii. Ea a recunoscut că a avut probleme din cauza alcoolului.