Video

Sore a lansat primul videoclip alături de fiica sa, Erin! Ce peripeții au întâmpinat la filmări

cristina.floroiu
March 9, 2020 19:15 PM

Sorina Mihalache, cunoscută în lumea muzicii ca Sore, tocmai a lansat piesa „Ce faci, fată?”.

Pe aceeasi temaȚinutele purtate de vedete la avanpremiera filmului “Miami bici”

Sore a lansat primul videoclip alături de fiica sa, Erin! Ce peripeții au întâmpinat la filmări

 

Vezi în clipul de mai jos ce ne-a povestit Sore despre videoclip și despre fetița ei, Erin:

Cântăreața ne-a vorbit despre mesajul  piesei „Ce faci, fată?”, acesta reprezentând un îndemn pentru femei de a se iubi și de a-și conștientiza frumusețea. Un alt mesaj pe care Sore îl subliniază este acela de susținere între fete, inspirată din prietenia de o viață pe care o are cu gașca ei.

Pentru Sore este un clip plin de emoție, deoarece fetița ei de aproape 4 ani ia parte la realizarea videoclipului, mai exact joacă un personaj ce o reprezintă pe mama sa în copilărie. Erin calcă pe urmele faimoasei sale mămici, dorindu-și să aibă clipul ei cât mai curând.

În două ore cât am filmat cu fetițele, pentru că nu aveai cum să le ții atenția mai mult, în alea două ore am transpirat. Eram și cu helanca de la filmări și simțeam cum curg apele pe mine de emoție, de stres că nu o să ne iasă tot ceea ce voiam să filmăm în alea două ore, apoi de emoție maternă, când o vedeam pe ea că este ascultătoare . A fost un vis devenit realitate pentru mine și o dorință foarte mare a ei să facă treaba asta. Mi-a și spus că vrea și ea un videoclip al ei„, ne-a spus Sore