Living

Sore, o feministă convinsă? Despre ce vorbește arista în noua ei melodie

nicoleta.ispasescu
May 15, 2018 12:53 PM

Sore este o actriță de televiziune și o cântăreață română de muzică pop și pop-rock cu influențe de electro funk. Ea a devenit cunoscută național, dar și internațional odată cu rolul pe care l-a jucat în serialul „Pariu cu viața”.

Pe aceeasi temaCui îi stă mai bine - Gina Pistol vs. Sore

Deși succesul ei a venit odată cu serialul, Sore a declarat că prima ei dragoste a fost și va fi întotdeauna muzica. Restul sunt doar niște pasiuni, niște laturi prin intermediul cărora se exprimă: „Muzica a fost și rămâne prima mea dragoste și e cea mai mare și orice e pe lângă, fie că e vorba de modă, de film, de orice altceva, sunt pur și simplu niște laturi prin care mă exprim, niște pasiuni, dar dacă n-ar fi muzica nici celelalte laturi n-ar fi muzica nici celelalte laturi n-ar exista. Și pasiunea pentru modă mi-am descoperit-o prin muzică”.

La momentul respectiv Sore a fost exemplul tuturor adolescenților. Acest lucru, însă, nu a avut doar efecte pozitive asupra actriței, dat fiind faptul că oamenii începuseră să i se adrese cu numele din serial, motiv pentru care o perioadă a ales să se detașeze de tot ce însemna personajul din serial: Am început de pe la 10 ani în muzică. Serialul a venit în momentul în care aveam 20 de ani și a fost impactul ăla cel mai mare. Să știi că în momentul în care s-a lansat serialul, mi-am lansat și o carieră solo și cred că s-au ajutat reciproc, cel puțin în ceea ce mă privește a fost minunat în sensul că oamenii mi se adresau și cu numele din serial, dar și cu numele meu și a fost nevoie de o perioadă să mă detașez de personaj, ca să rămân Sore și atât”.

Dacă pentru unii succesul înseamnă mândrie și laudă, Sore a rămas la fel de modestă și sinceră ca la început. Artista a declarat că faptul că a devenit atât de cunoscută a făcut-o să fie mai responsabilă: „Pe mine nu m-a schimbat cu nimic. Poate sunt doar mai responsabilă. Adică, nu știu, dacă mă îmbăt vreodată, mă îmbăt cu grijă. Pentru mine în momentul ăsta, fiind și mamă, contează foarte mult ce exemplu dau copilului meu, care acum nu e conștient de lucrurile astea, dar pe viitor…peste ani o să audă, o să poată vedea în urmă și e important să învăț că e ok să faci de toate, dar cu cap, știi. Mai bine decât publicitate negativă, mai bine deloc”.

A renunțat pentru moment la actorie și se focusează pe muzică!

Sore ne-a mărturisit că momentan vrea să se concentreze pe prima ei dragoste, muzica. Lansări, peste lansări, Sore spune despre viitoarea ei melodie că este despre femei, despre cele asumate: „Pentru moment nu mai joc, mă concentrez doar pe muzică, dar dacă o să îmi apară o ofertă care o să-mi placă foarte tare, să simt că mi se potrivește, cu siguranță o să o iau. Multă, multă muzică. Am lansat recent două melodii și urmează foarte curând o altă melodie, care se numește „Toate fetele vor”. Sunt inspirată de tipe mișto, de tipe asumate și tocmai de asta cred că avem și noi nevoie de o melodie a noastră”.