Beauty

Sore și-a schimbat total aspectul! Cum arată vedeta cu părul roz

iulia.statie
March 16, 2020 14:00 PM

Sore nu se oprește din a ne ului cu propunerile sale de look, dar și cu vestimentația sa, mereu fără de cusur. Acum, deși starul își petrece mai mult timp în casă, nu a renunțat la a avea grijă de ea și a experimenta privind coafura ei.

Pe aceeasi temaSore a lansat primul videoclip alături de fiica sa, Erin! Ce peripeții au întâmpinat la filmări

Celebritățile de peste oceane au fost complet îndrăgostite de părul roz, iar acum trend-ul face ravagii și printre vedetele de la noi! Sore a ales să își schimbe culoarea părului, iar acum podoaba sa capilară este roz aprins. Ca orice mămică, aceasta îi face toate poftele fiicei sale, Erin și acum are grijă să se distreze cu micuța ei acasă. Pentru că are fetiță, Sore a decis să se joace cu schimbările sale de look și să asculte de dorințele fiicei sale în această privință.

„Cum ziceam, nu ne plictisim. Erin a zis ca vrea sa fiu roz, macar pentru o zi. M-am dat cu o masca nuanțatoare de la @marianilastockholm deci la următorul spălat ar trebui să fiu inapoi blondă. În caz că rămân roz…ce ziceți, îmi stă bine? @lidiabuble, ne facem trupa în perioada de izolare?”, a scris Sore pe Instagram.

Sore și-a schimbat total aspectul! Cum arată vedeta cu părul roz

Nu doar Sore s-a decis să facă această schimbare de look spectaculoasă. Înaintea ei, Lidia Buble și-a vopsit părul într-o nuanță pastelată de roz, ce îi complimentează perfect trăsăturile. Acum, artista are foarte mare grijă la piesele vestimentare alese și la makeup, încercând look-uri cu o tentă sensibilă.

Cele două staruri nu se tem de schimbări și aduc mereu ceva fresh pe scena românească, neîncetând să ne surprindă.

 

View this post on Instagram

 

🍭💅🍓

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on