Fashion

Șosetele lungi, din nou în trend!

iulia.statie
May 28, 2020 11:24 AM

Credeam că le-am văzut pe toate, reîntoarcerea fustelor bubble sau a pantofilor Mary Jane, însă nu credeam că cel mai trendy accesoriu din 2020 vor fi șosetele. Vorbim despre cele lungi, ce depășesc glezna, căci pe podiumuri am observat că s-a făcut o obsesie pentru acestea. Mai mult, celebritățile noastre sunt și ele îndrăgostite de acest trend (cine, Sarah Jessica Parker?!). Să nu mai discutăm despre street style, căci le-am văzut absolut peste tot.

Pe aceeasi tema5 tendințe în materie de hairstyling pentru 2020

Șosetele sunt extrem de versatile, putând fi purtate cu jeans sau cu tocuri. Pot aduce și un strop de culoare sau pot duce ținuta într-un stil vintage.

Nu le-am văzut doar la Salvatore Ferragamo, unde au fost purtate cu balerini. Michael Kors, Fendi și până și Marc Jabobs le-au adăugat în colecții.

Janelle Monae a apărut la Paris Fashion Week purtând aceste șosete cu o pereche de pantofi cu toc, punându-șiașa în evidență alegerea sa vestimentară.

În sezonul de primăvară 2020, șosetele vor fi purtate cu fuste midi, căci mai multe trend-uri din anii ’1940 au avut acum o reîntoarcere triumfală. Totuși, să nu uităm că pot fi purtate și cu jeans, trebuie doar să avem grijă să alegem unii mai scurți pentru a fi vizibile.

Nu uita de colanți! Îmbrățișează trend-urile anilor ’80 și poartă șosetele cu o pereche de colanți și un pulover sau hanorac.

Dacă alegi să le porți, te poți asigura că își oferă un strop de culoare într-o ținută neutră. Le poți stiliza chiar și cu o rochie de ocazie pentru a da senzația de un outfit casual.

Investește în cele ce au diferite modele sau sunt din dantelă. Nu doar că au nuanțe pastelate, ci vor arăta superb cu sandale.