Living

Sosii ale vedetelor! Persoane ce sunt aproape identice cu celebritățile

iulia.statie
May 24, 2020 11:46 AM

Poate filmul ‚The Lizzie McGuire’ nu a fost chiar o poveste incredibilă și doar atât. Acești oameni obișnuiți sunt aproape identici cu unele celebrități și demonstrează că dacă arăți la fel ca o vedetă poți foarte ușor să devii una.

Pe aceeasi temaCea mai nouă campanie Diesel - o ironie la adresa influencerilor 

Rihanna

Rihanna a fost șocată atunci când a descoperit o poză cu o mică fetiță ce arată exact ca și ea. Trăsăturile lor sunt aproape identice, deci vedeta a putut doar să întrebe cum s-a întâmplat așa ceva. Numele micuței este încă necunoscut, însă pariem că Rihanna abia așteaptă să îl afle.

Lady Gaga și Amethyst Rose

„Dacă aș primi un dolar de fiecare dată când cineva îmi spune că semăn cu Lady Gaga, aș fi foarte bogată.”, a scris Amethyst Rose pe Instagram.

Cele două seamănă așa de tare, încât Rose ar putea foarte ușor să se dea drept vedeta. „Dacă Lady Gaga joacă vreodată un rol în care este nevoită să fie o adolescentă o pot ajuta, dar și dacă sunt doar dublură mă mulțumesc.”, a scris Rose.

 

View this post on Instagram

 

Hallo ?? #countess #ladygaga #ahs

A post shared by ?MAMA MYST ? (@amethystbby) on

Selena Gomez și Sofia Solares

Contul de Instagram al lui Sofia Solares este plin de comentarii unde fanii o compară cu Selena Gomez. „O iubesc pe Selena și mă desclar o fană, ar fi un vis să știu că ea știe de existența mea și mi-ar oferi câteva clipe din timpul ei pentru a-mi scrie ceva. Aș plânge de fericire.”, le-a declarat aceasta celor de la E! News.

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by Sofia Solares (@sofisolars) on

Jennifer Lopez și Janice Garay

Janice Garay, un bodybuilder în vârstă de 28 de ani, a câștigat mulți fani pe rețelele sociale datorită asemănării dintre ea și JLO. „Voi îmi spuneți că toată lumea are un geamăn, iar JLO e a mea? Accept acest lucru.”, a scris aceasta.

Garay niciodată nu s-a gândit că seamănă cu Jennifer Lopez înainte ca fanii din mediul online să îi spună acest lucru. „Niciodată nu mi-a trecut prin minte, dar toată lumea îmi spune că semăn cu JLO”, le-a zis ea celor de la KHOU.

Gigi Hadid și Iza IJzerman

Modelul Iza Ijzerman seamănă izbitor cu Gigi Hadid, una dintre cele mai faimoase persoane din această industrie.

„Prima oară când cineva mi-a spus că semăn cu ea a fost pe Instagram. Când am semnat cu MiLK, ei au postat o fotografie cu descrierea ‚Noua Gigi cu forme.’, iar în acel moment am realizat că ar putea fi adevărat!”, a declarat ea pentru Refinery29.

Deși internauții observă asemănarea dintre cele două, modelul crede că seamană cu alt membru al familiei Hadid: „Cred că mă asemăn mai mult cu Bella.”

 

View this post on Instagram

 

?

A post shared by ??? ???????? ? (@izaijzerman) on

Taylor Swift și April Gloria

Există multe persoane ce seamană cu Taylor Swift, însă April le-a întrecut pe toate. Mai mult, aceasta pare să adore faptul că seamănă cu artista și îi împărtășește dragostea pentru pisici dar și pentru rujuri în nuanțe îndrăznețe.

Katy Perry și Francesca Brown

Actrița și Katy Perry pot stârni confuzie și între cei mai devotați fani. „Sunt mereu confundată. Am oameni ce aleargă după mine, atunci când am fost la cumpărături, m-am trezit cu anumiți copii fugind după mine. Am fost la un festival de muzică și toată lumea își dorea o poză cu mine. Toți cred că sunt ea!”, a zis Francesca.

Brown a recunoscut că asemănarea dintre ea și Perry nu i-a adus mereu succes în carieră, însă a acceptat anumite job-uri pentru a-și plăti facturile. „Am muncit foarte mult ca actriță. Mă duceam la audiții și eram comparată constant cu Katy Perry. Acest lucru m-a constat câteva locuri de muncă.”, a zis ea.

 

View this post on Instagram

 

Backstage selfie. ?

A post shared by francesca_brown (@francesca_brown) on

Kate Middleton și Heidi Agan

Agan a renunțat la job-ul ei de ospătar pentru a fi sosia lui Kate imediat ce aceasta a devenit unul dintre membrii familiei. „Este superbă și se păstrează extrem de bine, este incredibil când cineva îți spune că semeni cu ea.”, a spus aceasta într-un interviu. Mai mult, aceasta a hotărât să facă pozel false cu celelalte sosii ale membrilor familiei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Heidi Agan (@katemiddletonlookalike) on

Kim Kardashian West și Kamilla Osman

Asemănarea lui Osman cu regina selfie-urilor i-a adus extrem de multă popularitate pe rețelele de socializare. Kim și-a întâlnit sosia în 2016 și nu a ezitat să surprindă momentul într-o poză.

„Accept că semăn cu ea și cred că este foarte frumoasă, dar vreau să fiu eu. Lumea mi-a spus că sunt versiunea ei Walmart. Ce comentariu briliant!”, a dezvăluit Osman pentru ET.