Soția lui Bogdan Vlădău, modelul Gina Chirilă, a renunțat la familie pentru carieră. Italienii sunt cuceriți de frumusețea blondinei

Verdict.ro
March 9, 2018
March 9, 2018

Deși acum câțiva ani cocheta cu modelingul, Bogdan Vlădău ne-a mărturisit că acum nu își mai bate capul cu alegerea ținutelor pentru aparițiile mondene, ci este mai degrabă spontan: „Port un costum de la Felix Ramiro, un creator spaniol la care sunt eu imagine acum. Am fost spontan, eu așa sunt și ca să nu-mi bat capul foarte tare cu styling-uri, îmi pun un costum când e un eveniment de genul ăsta că na, nu prea ai cum să greșești cu un costum. Nu știu dacă este cazul să vorbim despre bani, nu investesc foarte mult în haine, îmi iau strict ce îmi trebuie. Când eram mai puști făceam extravaganțe, dar mi-am dat seama că nu sunt pentru mine. Da, îmi iau și haine din mass-market, tricouri, bluze, mai puțin pantofi și curele„.

Așa cum ne-a obișnuit, frumoasa Gina Chirilă se bucură de numeroase contracte internaționale care o obligă să petreacă destul de mult timp departe de soțul ei. Astfel că, Bogdan Vlădău a fost văzut singur la ultimul eveniment monden. El ne-a dezvăluit că soția lui se află în Milano, unde lucrează pentru Emilio Pucci: „Când e acasă întotdeauna mă sfătuiesc cu soția mea, pentru că ea e mai bună ca mine pe partea asta. Este la Milano acum, lucrează cu Emilio Pucci„. Dar ăsta nu este singurul brand cu care colaborează. Recent Gina Chirilă s-a lăudat pe pagina ei oficială de Facebook cu o campanie incendiară pentru renumitul brand italian de lenjerie intimă, Yamamay.

 

 

 


Share