News

Soția lui Ed Sheeran, Cherry Seaborn, este însărcinată! Cântărețul va deveni tătic

iulia.statie
August 13, 2020 10:40 AM

Ed Sheeran și Cherry Seaborn vor deveni pentru prima oară părinți la finalul acestei veri.

Pe aceeasi temaArtistul Ed Sheeran s-a căsătorit în secret

Ed Sheeran și Cherry Seaborn, părinți pentru prima oară

Publicația The Sun notează că aceștia au ales să țină sarcina secretă pe timpul pandemiei, iar acest moment este unul extrem de potrivit pentru a își întemeia familia la care visau, pentru că Ed anunța în decembrie că va lua o pauză de la muzică.

Ținând cont de toate regulile luate în pandemie, aceștia au reușit să ascundă sarcina extrem de ușor, dar și să se bucure de timp petrecut unul cu celălalt. „Ed și Cherry sunt foarte fericiți. Sunt extrem de entuziasmați, dar au rămas discreți.”, a explicat o sursă pentru publicația menționată mai sus.

„Au început să își anunțe familia și prietenii. Fac ultimele pregătiri acasă, copilul o să vină undeva la sfârșitul verii. Este un moment fericit și familiile sunt încântate pentru ei, abia așteaptă să îl cunoască pe micuț.”, a adăugat sursa.

Cum s-au căsătorit cei doi

Cei doi au ales să își petreacă perioada de izolare în casa lor din Suffolk. Cei doi se cunosc de 11 ani, iar, după ce artistul devenea cunoscut în toată lumea, acesta se reîntâlnea cu aleasa lui în 2015.

În ianuarie 2018, aceștia se logodeau, Ed postând un mesaj extrem de amuzant pe social media pentru a marca astfel ocazia emoționantă: „Mi-am găsit logodnică chiar înainte de Anul Nou. Suntem foarte fericiți și îndrăgostiți, iar pisicile noastre sunt și ele mulțumite.”

În decembrie 2018, ei se căsătoreau printr-o nuntă secretă ținută în Suffolk. Ed Sheeran este recunoscut pentru faptul că este extrem de discret, ținând cont că fanii au aflat abia la șase luni distanță că artistul s-a căsătorit, printr-o melodie. Cât despre cântecul ‘Remember the Name’, unde Sheeran a dezvăluit că este căsătorit prin câteva versuri sugestive, acesta a declarat că a fost scris înainte de nuntă, dar era sigur că până la lansare o să fie deja căsătorit.