News

Soția lui Jude Law a născut! Actorul, tătic pentru a șasea oară

iulia.statie
September 16, 2020 11:06 AM

Surpriză! Jude Law și soția lui, Phillipa Coan, au devenit din nou părinți.

Pe aceeasi temaActorul Jude Law se va căsători primăvara aceasta într-un castel din Franța

Jude Law, tătic pentru a șasea oară

Actorul a confirmat veștile emoționante într-un interviu cu Jimmy Fallon. Întrebat ce a făcut acasă în perioada de izolare, aceasta a dezvăluit că s-a ocupat cu grădinăritul. „Ah, peste acest lucru, am avut un bebeluș.”, a continuat el.

Bineînțeles, Fallon a fost surprins și a început să râdă, apoi urându-i de bine acestuia pentru noul său copil.

Jude Law, în vârstă de 47 de ani, a explicat că „totul este minunat”, iar el și soția lui se simt binecuvânțați. Ba chiar, acesta a dezvăluit că a fost o naștere neobișnuită, ținând cont de regulile de distanțare implementate din cauza pandemiei.

Bebelușul este primul copilaș pentru Coan și al șaselea pentru Law. Actorul are trei copii, Rafferty Law, 23 de ani, Iris Law, 19 ani și Rudy Law, 18 ani, împreună cu fosta soție, Sadie Frost. El mai are o fiică, Sophia Law, 10 ani, cu fosta lui iubită, Samantha Burke și o altă fetiță, Ada Law, în vârstă de 5 ani, împreună cu Catherine Harding.

Cum se înțeleg Jude Law și soția sa

În mai, el și soția lui au fost surprinși împreună, iar în fotografii burtica de gravidă era vizibilă. Veștile acestea vin la un an după ce aceștia au decis să se căsătorească într-o ceremonie secretă. La începutul anului 2020, Jude Law a vorbit deschis despre căsnicia lui, dar și despre faptul că i-ar plăcea să mai aibă un bebeluș.

„Sunt norocos pentru că sunt cu o persoană cu care mă distrez cum nu m-am distrat în viața mea. Avem o relație de familie incredibil de stabilă și sănătoasă. Și acest lucru îi implică pe copiii mei ce sunt tineri adulți…apoi cei tineri ce sunt distractivi și ne aduc bucurie.”, a zis el.

„Îmi place, de ce nu am avea altul? Sunt foarte norocos să fiu cu cineva de care sunt îndrăgostit nebunește. Deci ideea de a avea mai mulți copii este minunată.”, a continuat actorul.