News

Soțiile și iubitele celor mai doriți bărbați din toată lumea

iulia.statie
November 8, 2019 16:50 PM

Soțiile și iubitele celor mai doriți bărbați din toată lumea, sau, mai bine zis, incredibilele femei ce sunt alături de bărbați superbi.

Pe aceeasi temaCele mai frumoase cupluri de la Premiile Gopo 2019

Lauren Hashian

Măritată cu: Dwayne „The Rock” Johnson, numit Cel mai sexy bărbat din lume în 2016

Cei doi s-au căsătorit în Hawaii în August 2019, iar Johnson a împărtășit cu fanii veștile minunate. Ei s-au cunoscut în 2006 și formează o pereche încă din 2007. Au împreună două fetițe, Jasmine, 3 ani și Tiana, 17 luni.

Actorul le-a dezvăluit celor de la People că simțul umorului este secretul relației lor.

„Pentru început, ea mă tachinează cu orice. Absolut orice. În casa noastră nu există limite, asta e frumusețea. Și eu o tachinez mereu.”, a zis el.

Dwayne Johnson și Lauren Hashian

Sabrina Dwore

Măritată cu: Idris Elba, numit Cel mai sexy bărbat din lume în 2018

Cu câteva zile înainte de Valentine’s Day 2018, Elba a cerut-o pe Sabrina în căsătorie. Înainte de acest lucru, actorul le-a spus celor de la People că „a te îndrăgosti în timp ce faci un film despre dragoste este foarte special”. Pe 27 aprilie, ei s-au căsătorit în Marrakesh, Maroc.

Sabrina Dwore și Idris Elba

Gwen Stefani

Într-o relație cu: Blake Shelton, numit Cel mai sexy bărbat din lume în 2017

Cei doi s-au întâlnit în emisiunea The Voice imediat după divorțurile amândurora. Chiar și acum, Shelton se miră că ei au ajuns să formeze un cuplu.

„Dacă voi credeți că această copertă a revistei People a fost șocantă, ei bine, relația mea cu Gwen a fost și mai și.”, i-a spus el lui Marina McBride.

Gwen Stefani și Blake Sheldon

Victoria Beckham

Măritată cu: David Beckham, numit în Cel mai sexy bărbat din lume în 2015

Cei doi s-au căsătorit în 1999, iar mulți ani și patru copii mai târziu, aceștia încă formează cel mai iubit cuplu.

„El este ordonat, ceea ce e bine, căci eu fac mizerie oriunde merg. De asta suntem buni parteneri. Eu fac mizerie și el curăță.”, le-a zis Victoria celor de la People.

David Beckham și Victoria Beckham

Elsa Pataky

Măritată cu: Chris Hemsworth, numit Cel mai sexy bărbat în 2014

Aceasta nu este doar superbă, ci mama a trei copii este total îndrăgostită de a face sport. O singură privire către abdomenul ei va confirma acest lucru.

Elsa Pataky și Chris Hemsworth

Behati Prinsloo

Măritată cu: Adam Levine, numit Cel mai sexy bărbat din lume în 2013

Ce cursă! Bărbatul preferat și-a găsit jumătatea în acest model Victoria Secret. Cei doi au pășit spre altar în 2014. Care este secretul lor?

„Multe râsete. Ea mă păstrează modest.”, le-a zis el celor de la People,

Behati Prinsloo și Adam Levine

Blake Lively

Măritată cu: Ryan Reynolds, numit Cel mai sexy bărbat din lume în 2010

Unul dintre cele mai iubite cupluri de la Holywood, Lively și Reynolds sunt destul de discreți atunci când vine vorba de a discuta de relația lor. Dar acest lucru nu îi oprește din a posta poze adorabile.

Blake Lively și Ryan Reynolds

Amal Clooney

Măritată cu: George Clooney, numit Cel mai sexy bărbat din lume în 1997 și 2006

„Este un om extraordinar”, a spus Clooney despre Amal. „Și este foarte grijulie, una dintre cele mai inteligente persoane pe care le-am întâlnit. Și are un simț al umorului extraordinar.”, a continuat el.

George Clooney și Amal Clooney

Alejandra Silva

Măritată cu: Richard Gere, numit Cel mai sexy bărbati din lume în 1999

Deși se cunoșteau de mai multă vreme, cei doi s-au reîntâlnit în 2014 și s-au căsătorit în mare secret în 2018, înainte de nașterea băiețelului lor în 2019. Deși sunt aproape 35 de ani diferență între ei, cei doi spun că se înțeleg perfect.

„A fost chimie între noi de când ne-am întâlnit prima oară. Nu ignor diferența de vârstă sau ceea ce implică să fii un star la Hollywood, dar atunci când există o așa puternică energie, toate problemele dispar.”, a dezvăluit Alejandra.

Cei doi așteaptă acum și al doilea copil.

Richard Gere și Alejandra Silva

Luciana Damon

Măritată cu: Matt Damon, numit Cel mai sexy bărbat din lume în 2007

Povestea lor de dragoste este cu adevărat surprinzătoare. Ei s-au întâlnit în Miami Beach, când aceasta lucra ca și barman.

„Am văzut-o într-o mulțime de oameni, iar 8 ani și patru copii mai târziu, aceasta este viața mea.”, i-a spus Damon lui Ellen DeGeneres în 2011.

Luciana Damon și Matt Damon

Sursă: People