News

Soțul Adelei Popescu, la izolare timp de 14 zile! Radu Vâlcan s-a întors din Republica Dominicană

andreea voicu
March 29, 2020 14:11 PM

Radu Vâlcan s-a întors din Republica Dominicană și a intrat la izolare pentru 14 zile. Soțul Adelei Popescu se afla în Republica Dominicană, acolo unde urma să fie filmat sezonul 6 din ‘ Insula Iubirii’.

Pe aceeasi temaAdela Popescu, despre viața cu doi copii: „Nu voiam să sufere și mă obseda gândul că poate nu vom ști cum să îl ajutăm”

Soțul Adelei Popescu, la izolare timp de 14 zile!

Pentru că autoritățile au decretat și acolo starea de urgență din cauza coronavirusului, prezentatorul tv și echipa de producție a show-ului de la Antena 1 s-au întors de urgență în România. Cu toții au intrat direct la izolare în București, departe de familii.

‘Ne-am întors din Republica Dominicană, din fericire am prins ultimul zbor dinspre Paris spre București. Eram la curent cu tot ce se întâmpla în țară, dar realitatea ne-a lovit când am ajuns pe aeroportul din Paris. Era o imagine șocantă pe aeroport, era totul pustiu, erau oameni care doar testau persoanele aflate în tranzit. La fel s-a întâmplat când am ajuns pe Otopeni, parcă era o zonă de război, foarte mulți oameni speriați de ce va urma’, a declarat Radu Vâlcan, la Antena 1.