News

Soțul lui Edith Gonzales și-a făcut o nouă iubită, la 5 luni după pierderea ei

iulia.statie
November 26, 2019 12:01 PM

Edith Gonzales se stingea din viață acum 5 luni, după o luptă aprigă cu boala ce a măcinat-o multă vreme. Toți cei ce au iubit-o au simțit un imens gol în suflet după pierderea ei.

Pe aceeasi temaActrița Allison Williams și soțul ei, Ricky Van Veen, s-au despărțit

Totuși, fostul soț și-a făcut o nouă iubită, la 5 luni după pierderea ei.

Soțul lui Edith Gonzales și-a făcut o nouă iubită, la 5 luni după pierderea ei

Pe 13 iunie, vestea că Edith Gonzales a pierdut lupta cu cancerul ovarian a șocat pe toată lumea, căci nimeni nu știa cât de gravă era starea ei de sănătate. Familia a trecut prin clipe extrem de grele după pierderea ei, iar fiica sa a rămas în grija bunicii.

Acum, Lorenzo Lazo are o altă relație și se reface după pierderea soției. El a fost surprins în compania unei blonde, Cristina Rivera Torres, ce a fost căsătorită cu Gaspar Rivera Torres, un om de afaceri.

Edith și Lazo s-au cunoscut în 2003, într-un restaurant ce se afla în Ciudad de Mexico. Dragostea lor nu a fost posibilă deoarece amândoi aveau relații la momentul respectiv. Edith Gonzales era împreună cu Santiago Creel și Lorenzo avea un mariaj cu Concha de la Mora.

Totuși, ironia sorții a făcut ca și prima soție să piardă lupta cu aceeași boală în 2009, conform Viva.

Lorenzo a fost susținut de Edith, cei doi împărtășind o frumoasă prietenie la vremea aceea. Totuși, amiciția lor s-a transformat într-o poveste de dragoste, ei anunțând căsătoria în 2010.

Acum, Lorenzo și-a pierdut și a doua soție, răpusă de aceeași boală.